Kimberley in Disneyland Parijs

Large 1024 645 2016 139 kimberley   dlp

's Morgens in alle vroegte gingen we met de taxi naar Brussel Zuid om vervolgens met de TGV naar Disneyland Parijs te gaan. We stapten daar voor de deur uit, mega handig! De treinreis was zeer gezellig! We zijn eerst even naar onze prachtige hotelkamer gegaan! Daarna hebben we ons klaar gemaakt om naar het park te gaan!

Kim kon door haar haar ziektebeeld in niet zoveel attracties maar ging naar Disney om daar te genieten van alle Disney figuren en van de magie van de parken. Ze heeft wel leuk rondgereden in Autopia. Dat was echt super leuk. We genoten van een ontbijt in het Mickey Mouse café. Daar hebben we heel veel Disney Figuren gezien. Tussendoor hebben we ook lekker gesnoept en gedronken en gingen we het liefst eten bij de McDonalds: kip nuggets daar is ze dol op! We hebben ook nog een keer in het hotel gegeten!

's Avonds hadden de meisje een theemomentje op de kamer en konden ze even lekker bijkletsen! Kim mocht nog een mooi cadeautje uitzoeken. Ze heeft een mooie Olaf-deken en Olaf-knuffel gekocht. De dagen zijn voorbij gevlogen. Het was koud maar wel droog en tegen kou konden we ons goed kleden. Ook de terugreis was goed gegaan. Toen we thuis kwamen was er nog een mooi welkom thuis georganiseerd met Disney-bubbels en voor de volwassenen Cava! We hadden ook lekker eten want Kim mocht aangeven wat ze wilde eten toen ze thuis kwam. Ze had zin in frietjes met een vleeskroket! We sloten af met een heerlijke kop thee en koffie! Het waren super dagen die we niet meer vergeten!

Wensteam: Denise en Liliane

Met dank aan:

Kind en Gezin

donatie Duijsters-Ceuppens

donatie Boutsen Dilsen

Cine Cameo

Airportservice Chris

Bekijk ook deze wensen: