Kim en haar nieuwe iPad

Large 1024 645 2015 158 kim   ipad

Op 22 juni was het Kim haar grote dag, haar wens zou uitkomen. Ze zou graag een iPad hebben waar ze mee kan schilderen, tekenen enz. Alsof dat nog niet genoeg was mocht Kim ook nog op stap gaan met heel het gezin en het wensteam.

’s Middags zijn ze Kim gaan ophalen aan school en dat vond Kim fantastisch. Daarna richting huiswaarts waar de broers en zussen en vrienden haar hebben opgewacht. Samen lekker gegeten en dan allemaal richting Walibi. Dat is namelijk een hobby van Kim, ze is dol op pretparken. Hoe gevaarlijker de attractie is, hoe liever ze het heeft. Iedereen genoot er van om Kim zo blij te zien. Stilletjes werd het tijd om af te ronden in Walibi maar eerst nog lekkere frietjes en hamburgers eten en dan naar huis.

Thuis mocht ze haar iPad in ontvangst nemen. Ook ze kreeg er een mooi hoesje bij, een tekenpotlood, een klavier, een beschermfolie en een ituneskaart. De kers op de taart: een printer!

Voor Kim kon de dag niet meer stuk. Ze heeft echt genoten van de fijne dag. Haar wensdag zal haar nog lang bijblijven en zeker het wensteam. Het zijn supermensen om nooit te vergeten.

Wensteam: Jessie, Nicole en Philippe

Met dank aan :

MS Vijverbeek Asse

Fata Morgana

VDAB Business Challenge

J. Van Campenhout, deelnemer dodentocht

Huurwagens Mols

Walibi Belgium

Bekijk ook deze wensen: