Een jacuzzi voor Kaat

Large 1024 645 2016 040 kaat   jacuzzi2

Woensdagmorgen 22 juni, alles zag er naar uit dat het een mooie dag ging worden. Het zonnetje scheen en Kaatje werd goed geluimd wakker, we hoorden de lachjes en kirretjes vanuit de woonkamer. Natuurlijk was Kaat opgetogen het was vandaag haar dagje!

Om tien uur kwamen de vrijwilligers van Make-A-Wish® aan, kort daarna gevolgd door installateur Bas van “Bubbelkoning”. Hij kwam Kaatjes jacuzzi installeren ondertussen konden wij genieten van heerlijke broodjes op het terras in het zonnetje. Nadat Bas alles had geïnstalleerd, gevuld en ons van de nodige uitleg over de jaccuzi had voorzien, was het tijd om in de wagen te stappen. Waar naar toe? Dat was een verrassing!

Na een vlotte rit kwamen aan in Kontich bij “Het Spinneke” een speel-o-theek en snoezelruimte. Hier kon Kaatje samen met ons haar gangen gaan in de belevingsgang, de softplaykamer, de muziekkamer, de spiegelkamer en de stille ruimte. Kaatje schreeuwde het uit van plezier in de softplaykamer, genoot van K3 is de muziekkamer, keek haar ogen uit in de spiegelkamer en knuffelde lekker lang met ons in de stille ruimte. De tijd ging veel te vlug voorbij. We genoten met ons drietjes van elkaar, van de gelukkige glimlach op Kaat haar gezichtje en haar jubelen wanneer ze de trap naar de glijbaan op klauterde. Veel te snel was het tijd om te vertrekken.

Naar huis? Nee nee, er was nog een laatste verrassing, lekker eten in de Pizza Hut. We genoten met z'n allen van een lekkere pizza en een ijsje om de te gekke dag af te sluiten. We werden terug thuis afgezet, wat een dag! Dank U Make-A-Wish® voor de te gekke, emotionele dag! We genieten elke dag van Kaatje in de jaccuzi en denken dan met veel plezier terug aan de wondere dag die jullie aan ons hebben gegeven! Duizend maal dank je wel.

Kaat, Kelly en Pieter

Wensteam: Maaike, Mick, Willy en Annitta

Met dank aan:

- Joyvalle Melk Actie

- De Bubbelkoning Massenhoven

- Pizza Hut

Bekijk ook deze wensen: