De vragenronde van Finn voor de Rode Duivels

Large 1024 645 finn

Op woensdag 5 oktober was het eindelijk zover voor Finn en kreeg hij zijn ‘Meet & Greet’ met de Rode Duivels. Het was een totale verrassing en hij vertrok nietsvermoedend naar school. Om 11u 15 stonden alle leerlingen van het tweede leerjaar op de speelplaats en hun verbazing was groot toen een prachtige witte limousine de speelplaats opreed. De wensfeeën en de wensprins stapten uit en nog steeds viel Finn zijn frank niet. Overdonderd kreeg hij te horen dat hij er een dagje op uit mocht.

In de limousine was het meteen ‘feest’, kinderchampagne, chips, nootjes en zelfs snoepjes, het kon niet op. Het wensteam verklapte al een beetje wat er op het programma stond en een quiz over de Rode Duivels als voorbereiding kon niet ontbreken. We reden eerst een uurtje richting Tubeke. De kinderen konden daar hun energie kwijt in een heel leuke speeltuin. Ook de spaghetti smaakte er overheerlijk.

Om 15u30 was het grote moment aangebroken. Ons gezin werd verwelkomd in het Oefencentrum van de Rode Duivels. In het clublokaal had het team van Luminus alles perfect georganiseerd. Er kwamen telkens 6 duivels een halfuurtje doorbrengen met de 4 wenskinderen. Zo had ieder kind tijd genoeg om elke duivel te ontmoeten. Er werd gekickerd, gebabbeld, gelachen en uiteraard maakten ze ook de nodige tijd voor handtekeningen en foto’s. Voor we het wisten stonden de 6 volgende duivels al klaar. Het was ongelooflijk. Finn kreeg ook nog een individueel interview met zijn favoriete duivel: Marouane Fellaini. Als herinnering maakten ze samen een gipsafdruk van hun handen. Ook een quiz met als teams: ‘Toby Alderweireld en Finn’ tegen Nicolas Lombaerts-mama’ was een echt hoogtepunt. Eerst kwamen de vragen over de Rode Duivels aan bod en nadien waren de penalties aan de beurt. Finn genoot met volle teugen.

We hadden nooit durven dromen dat de ‘meet en greet’ zo uitgebreid zou zijn. Met al deze mooie herinneringen, t-shirten vol handtekeningen, een kader met een gipshanddruk en tonnen foto’s namen we afscheid. In de limousine konden de vriendjes luisteren naar al deze mooie verhalen en ze waren ook in de wolken met de getekende t-shirten. Het infuus plaatsen de volgende dag ging vlotter dan ooit, want er was zoveel te vertellen, wat een belevenis!

Hartelijk dank aan de organisatie van Make-A-Wish® in het bijzondere aan de wensfeeën en de wensprins, aan Jerome, de fantastische en heel sympathieke chauffeur en aan de mensen van Luminus om dit te organiseren en mogelijk te maken. Finn zei terecht dat dit de mooiste dag van zijn leven was. We zullen er nog heel lang van nagenieten! Dankjewel! Mama van Finn.

Wensteam: Benny, Liticia en Trees

Met dank aan

Luminus

Ceremoniewagens LPP St.Niklaas

Chauffeur Jerome

KBVB

Rode Duivels

Havas Experience Brussel

Gift Gidsen Sint-Lutgardis Merelbeke Gift Milliken Europe bvba Gent

Dansshow De Dansstudio Zottegem

Bekijk ook deze wensen: