Milo snoelzelt in zijn snoezelruimte

Large 1024 645 2014 074 milo   snoezelruimte

Op 30 april mocht Milo zich verwachten aan een leuke dag vol verrassingen. Om half 8 kwamen Anne, Jana en Veroni aan bij Milo en zijn familie. De reden waarom ze zwemgerief moesten klaarleggen, werd al snel duidelijk. Papa, mama, Milo en kleine zus Roos, werden door Anne en Jana meegenomen naar vzw Benjalien in Ham, alwaar het zalig snoezelen was.

Ondertussen werd er bij Milo thuis druk geklust. Milo’s slaapkamer werd opgevrolijkt door een prachtige wand waarop de ruimte te zien is, en waar astronaut Milo in het middelpunt stond. Deze wand werd door heel veel lichtjes nog betoverender gemaakt. Mooi werk van Deusjevoo en ... De opa’s staken ondertussen de in hoogte aanpasbare bureautafel in elkaar en daarna was het tijd om de ruimte te versieren en op Milo te wachten.

Deze kwam er al snel aan en mocht de ruimte officieel openen. En of hij in de wolken was! Zijn gelaatsuitdrukking sprak boekdelen! Hier is Milo letterlijk in de zevende hemel!

Hier werd een glaasje op geklonken en een stukje pizza op gegeten. Omdat voor kleine zus Roos een feest zonder taart erger is dan een café zonder bier, werd ook haar kleine wens vervuld met een aardbeientaart met slagroom!

Wensteam: Anne, Jana en Veroni

Met dank aan:

Deusjevoo - Genk

Impact - Malle

Vzw Benjalien - Ham

Medewerkers Filou & friends

Concert van Altena & in ’t Ven - Hamont-Achel

Flower Arte - Heusden-Zolder

Bekijk ook deze wensen: