Jonas bezoekt Legoland

Large 1024 645 2016 063 jonas   legoland

Jonas speelt dolgraag met Lego en mocht, dankzij Make-A-Wish®, een weekend naar Legoland in Denemarken. Het zou spannend worden, want Jonas had ook nog nooit in een vliegtuig gezeten. Gelukkig werd hij door de stewardessen verwend en kreeg hij extra drankjes en wat chocolaatjes.

Na de vlucht mocht hij ook nog even in de cockpit bij de piloten.

Op de luchthaven stond een taxi die ons naar het Legoland-Hotel bracht. Supervriendelijk waren ze daar. Een toffe kamer, helemaal versierd met Lego. Alle gangen waren in verschillende thema's : ridders, prinsessen, piraten. Wij hadden "het avonturenpad". Lekker spannend!

We mochten 2 dagen naar het pretpark, waar het extra mooi was. Alles stond in het thema van Halloween en het park was extra laat open zodat we het miniatuurgedeelte ook nog in het donker konden bewonderen. Toffe attracties waar Jonas, maar ook Lara (de zus) en mama en papa veel plezier hebben aan beleefd.

De derde dag vond Jonas nog het leukst. We werden in het hotel afgehaald door een gids, die ons de rest van de dag ging begeleiden. Eerst naar de fabriek, waar we konden zien hoe elk blokje Lego afzonderlijk in een pers werd gemaakt. Er waren dus veel persen nodig voor al die verschillende soorten blokjes. Dan gingen we lunchen in het hoofdkantoor van Lego, waarna we een wandelingetje maakten naar het museum. Hier hebben we heel veel over Lego geleerd. We zagen het eerste houten speelgoed tot de laatste nieuwe sets. Jonas kreeg ook nog verschillende dozen Lego cadeau.

Daarna werden we met de taxi terug naar de luchthaven gebracht en na een rustige vlucht waren we 's avonds laat terug thuis. Hier wachtte ons nog een verrassing: een grote ontbijtmand voor de volgende dag.

Een superleuke, maar toch vermoeiende reis, die super verzorgd werd door Make-A-Wish®.

Een weekend dat wij, en vooral Jonas, niet snel zullen vergeten.

Het wensteam :

Christiaan en Annitta

Met dank aan :

Legoland/Legofabriek Denemarken

Ladies Circle Mol

Rozenberg Mol

Sint-Jan Berchmanscollege Mol

Mabo Priv St Antwerpen

Umbali

Bekijk ook deze wensen: