Een Dora-ballerina feest voor Noa

Large 1024 645 2016 006 noa   dorafeest

Ons kleine meisje Noa was 2 toen er bij haar leukemie werd vastgesteld. Het waren zware tijden voor iedereen, maar vooral voor Noa zelf. Er waren soms dagen dat ze uren voor de televisie lag omdat ze haar niet goed voelde. Toen was Dora op TV, ze kon soms uren naar één en dezelfde aflevering liggen staren.

In UZ Gent heb ik van andere mama's vernomen dat de mensen van Make-A-Wish® zo een fantastische droom dag bezorgen aan onze zieke kindjes. Ik zag dat ook wel zitten voor mijn kleine meisje dat ondertussen al 1 jaar in afzondering leefde. Altijd maar ziekenhuis of thuis, nooit eens mee naar een winkel, nooit geen uitstapje, nooit geen bezoek ontvangen thuis. Gewoon omdat ik schrik had dat ze een infectie zou oplopen.

Toen haar onderhoudsfase werd opgestart, heb ik de mensen van Make-A-Wish® gecontacteerd. Ze kwamen onmiddellijk op bezoek bij ons en deden hun verhaal over hoe het werkte. Noa mocht een wens doen, zij mocht kiezen en ze wou een Dora-feest met een glijbaan.

Ik moet zeggen dat de mensen van Make-A-Wish® dit super gedaan hebben. Noa was op die dag het gelukkigste meisje! Heel haar familie was er, ze heeft gespeeld op het springkasteel, de glijbaan,…

Er waren snoepjes, cadeautjes, ballonnen, een goochelaar,… Maar de grootste verrassing was natuurlijk dat Dora er zelf ook was, dat vond Noa het leukste cadeau. Het was een superdag!

Het deed deugd om mijn meisje zo blij te zien en dit met dank aan de mensen van Make-A-Wish® die dit in hun vrije tijd allemaal weten te organiseren voor onze zieke kindjes… Echt chapeau, respect voor deze mensen!

Een paar dagen geleden vroeg Noa me zelfs nog : “mama wanneer krijg ik nog eens een Dora-feest ?” Zoals je hoort is ze haar feest nog niet vergeten en wij ook niet. Dank u om dit voor ons waar te maken. Franco, Kelly, Noa en Matteo.

Wensteam : Christine, Marc en Thérèse

Met dank aan :

- De Zonfabriek

- Fun 4 You

- Top Hat Events (Dieter Vanwezer)

- Gert Vermeiren van Fotuur

- Van Hoorne Entertainment - Fifty-One Club Waeslandia - Lionsclub Gent-Gand VZW - Gemeentelijke Kleuterschool De Eenhoorn Kruibeke

- Duinenzicht Holiday Suites Westende - Twin Properties

Bekijk ook deze wensen: