Renée snoezelt

Large 1024 645 2016 077 renee   snoelzel

Na lang uitkijken was het eindelijk zo ver! Make-a-wish® kwam vandaag Renée haar wens(en) vervullen! Om half twaalf stond het hele gezin paraat. Mama, papa en kleine zus mochten ook de hele dag meegenieten van Renée haar wensen.

De eerste halte was de JBC van Houthalen, waar een verkoopster ons aan het opwachten was. Ze heette ons welkom en maakte ons wegwijs in de winkel. We mochten Renée helemaal in het nieuw steken! We kozen een volledige outfit van Prinsessia. Daarna ging het richting Pizza Hut, waar we lekker hebben kunnen smullen van het pizzabuffet. Na onze buikjes rond te hebben gegeten volgde de grootste verrassing: Renée mocht gaan hemelbed paardrijden! In het begin voelde het wat onwennig voor Renée en voelde ze zich niet helemaal op haar gemak, maar al vlug zag je dat Renée haar begon te ontspannen en ervan begon te genieten. Toen haar paardje moe begon te worden hebben we nog even genoten van de snoezel huifkar.

Daarna gingen we terug huiswaarts. De woonkamer stond vol met snoezel materiaal voor haar nieuwe slaapkamer! Renée genoot met volle teugen van al dit nieuws en vooral van haar eigen baarmoederstoel. Er volgde zowaar nog een verrassing! Een schoonheidsspecialiste stond klaar om Renée helemaal te soigneren. Ze kreeg een massage, nageltjes en haartjes werden gedaan en Renée mocht een mooi zeemeerminkleedje aandoen. Ondertussen waren ook familie en vrienden aan het toekomen. Zij konden genieten van een gezellige receptie. Zo werd Renée haar onvergetelijke dag afgesloten.

 

Wensteam: Chris, Sonja, Liliane

 

sponsors :

JBC

Pizza Hut

Manège Heikenhof

Mevrouw I. Smolders

Barry Emons

Lesmarathon College Neerpelt

Kerstmarkt Thomas Hasselt

Weber

Mediamarkt

Olivier Strelli

Bekijk ook deze wensen: