Camille’s huisje in de tuin

Large 1024 645 2015 153 camille   huisje2

Vandaag was het de grote dag voor Camille.

Camille vroeg aan Make-A-Wish® een huisje voor haar in de tuin. Een huisje met een terrasje en binnenin een mezzanine waar ze dan boven met haar vriendinnetjes kan slapen. Naast haar huisje wou ze dan een schommel. ’s Morgens vroeg, wanneer Camille vertrokken was naar school, kwamen de mensen van Artilignum aan. Ze zouden tot in de namiddag nodig hebben om het mooie huisje en de schommel te plaatsen.

Peter en Marleen van Make-A-Wish® zouden dan ’s avonds, samen met de zus, Camille gaan ophalen aan de school. Camille wist namelijk nergens van, alles was dus één grote verrassing.

 

Aan school was het eventjes zoeken naar Camille, want ze was die dag met de klas op stap naar de boerderij. De juf van de klas wist van ons plan en algauw bracht ze dan Camille tot bij ons. Ze was heel blij haar grote zus daar te zien. Ze was wel verwonderd dat de wensfeeën mee waren. We hadden nog eventjes de tijd en besloten nog een pannenkoek te gaan eten. Als de kust thuis veilig was en de mensen van Artilignum klaar waren, zou de papa van Camille ons een belletje geven zodat we wisten dat we dan naar huis mochten gaan met Camille. Thuis aangekomen stond de mama ons al op te wachten. Er was ook een hele delegatie familie en kennissen aanwezig. Camille werd naar de tuin gebracht en kon haar ogen niet geloven. Daar stond haar langverwachte speelhuis, helemaal voor haar alleen. Met passende meubeltjes binnenin. Er was ook een brievenbus aan haar huisje en waarachtig: er zat al heel veel post in. Alle kennissen en familie die aanwezig waren hadden immers een briefje gepost. Als verrassing kwamen ook nog een heel aantal van haar vriendinnetjes haar huisje bewonderen. Algauw zaten ze binnen in het huisje. Ze maakten al plannen en afspraken om eens te komen slapen in het huisje. Er werd nog geposeerd voor de foto en daarna werd er geklonken op deze prachtige wensvervulling. Met de Paasvakantie voor de deur, wisten de ouders al direct dat Camille deze vakantie heel veel in haar speelhuis zou te vinden zijn. Dank aan alle sponsors. Dankzij jullie zal Camille nog heel veel jaren van haar speelhuis en schommel kunnen genieten.

 

Wensteam: Peter en Marleen

Met dank aan:

Artilignum

Bakkerij Hanssens

Zonta Waregem

Sterrebosloop Fifty One Roeselare

Bekijk ook deze wensen: