Niels krijgt een brommer

Large 1024 645 2016 048 niels   hondav3

Op 5 september 2016 zijn Annitta en Willy ons thuis komen ophalen voor een onvergetelijke dag.

 

Wij zijn eerst lekker gaan ontbijten in Herentals. Vervolgens reden we naar het Educatief Centrum waar Niels theorieles kreeg voor de bromfiets. Daarna hebben wij allemaal in het verkeerspark enkele toertjes gereden met een go-car. Van de verkeerstoren kregen we aanwijzingen en opmerkingen.

Toen kreeg Niels een speciale bril op. Met die promillebril leek het alsof hij dronken was. Hij moest op een rechte lijn lopen en een speciaal parcours afleggen. Superleuk!

 

Hierna zijn we doorgereden naar Rijschool Fury in Geel waar Niels praktijklessen kreeg voor een bromfiets. Niels was dolgelukkig maar wist nog niet wat hem te wachten stond. Na zijn 2 uur praktijkles kwam de grootste verrassing. Niels zijn bromfiets werd overhandigd. Niels was zo gelukkig dat hij niet wist hoe hij zich moest gedragen. Daarbovenop heeft hij ook nog een nieuwe helm en een nieuwe bril gekregen. Hij was superblij! Hij kreeg van Rijschool Fury ook 4 uren gratis les. Een prachtig cadeau!

 

Als afsluiter zijn we lekker gaan eten in de Pizza hut. Toen we thuis kwamen stond de hele familie ons al op te wachten. Een overgelukkige Niels stapte fier op zijn brommer om een rondje te rijden.

 

Wij willen alle mensen bedanken voor de mooie onvergetelijke dag voor Niels.

 

Wensteam: Willy en Annitta

 

Met dank aan:

Politie Neteland Herentals

Rijschool Fury Geel

Pizzahut

Margriet Hermans

Sodibe

Huisartsenvereniging Herentals

Joyvalle

Van Roey Instituut

Bekijk ook deze wensen: