Lulu wenst een Jacuzzi

Large 1024 645 2015 109 lulu   jacuzzi

1 april, “fopjesdag”. Lulu had nooit kunnen denken dat het vandaag ook haar wensdag zou worden.

Terwijl Lulu bij oma was, maakten we samen met het wensteam Nadine, Bettie en Davy alles in gereedheid voor het feest. De tuin werd versierd met ballonnen en vlaggetjes, de kaarsjes werden op de tafel geschikt, de hapjes werden klaargemaakt,…

 

Mama en papa waren allebei erg nerveus. Hoe zou Lulu reageren op haar verrassing? Dan was het eindelijk zover. Lulu werd opgehaald door het wensteam bij haar oma. Mama zag direct dat ze overdonderd was. Met zweetpolletjes stapte Lulu in de auto en reden we met haar naar een voor haar onbekende bestemming. We hielden halt aan de JBC winkel. “Joepie, we gaan shoppen” zei ze. Ons meisje werd helemaal in het nieuw gestoken met een “personal shop assistent”. De outfit mocht ze helemaal zelf kiezen. Natuurlijk, zoals verwacht, werd het een volledige roze outfit.

 

Daarna keerden we naar huis want papa wou de nieuwe kleren natuurlijk ook zien. Lulu haar verbazing was groot toen ze thuiskwam en zag dat de hele familie haar stond op te wachten. “Hé, iedereen is hier”, zei ze. Bijna durfde ze niet uit de auto te stappen, verlegen als ze is. Samen met mama lukte dat gelukkig wél. Wat Lulu nog niet wist, was dat ze haar wensgeschenk nog moest krijgen. Toen ze plots de grote jacuzzi zag, vloog ze in papa’s armen met traantjes in haar ogen. Wat een droomgeschenk! Samen met broer waagde ze zich in het bubbelbad. Zalig relaxen en de bubbeltjes tegen je aan voelen borrelen, heerlijk toch.

 

Het werd een feest met kinderchampagne en hapjes. Daarna werden er frietjes en frikandellen gebakken, want dat is het lievelingseten van Lulu. Als dessert kregen we chocoladepudding. Toen het feestje ten einde was gingen mama, papa, broer en Lulu nog eens in de jacuzzi. Het was ondertussen al donker buiten. We zetten de ledlichtjes op roze en genoten met z’n allen na van deze heerlijke wensdag. Het werd een dag om nooit te vergeten. Dank je wel Make-A-Wish®!

 

Tatjana, Bart, Wannes en Lulu’ke xxx

 

Wensteam: Bettie, Davy en Nadine

 

Met dank aan:

Gervi

JBC

AVA

VOK vrienden en oudercomité Kleurenplaneet Deinze

Mini-kerstmarkt met truck- en autoshow Zulte (Nordina & Chris De Bleecker)

medewerkers CM Midden Vlaanderen

Betonfabriek de Bonte Waasmunster

Ronde Tafel 71 Ninove

Bekijk ook deze wensen: