Aäron wenst een outdoor Man Cave

Large 1024 645 2016 150 fenne   vip wellness

Op een zonnige zaterdagochtend maakte mijn mama me wakker om me klaar te maken. Ze had me wijsgemaakt dat we naar mijn oma zouden gaan, maar dat bleek niet waar te zijn, want ineens stond het wensteam voor de deur!

Ik was heel erg geschrokken, het ging een dag worden vol verrassingen! Intussen was ook mijn vriendin aangekomen. Dat maakte het gewoon af, omdat ik met haar die dag kon beleven.

We stapten allemaal in de auto en vertrokken naar de eerste verrassing. Een tijdje later kwamen we aan bij de Pizza Hut, waar ik keuze had tussen een massa aan gerechten. Ik koos uiteindelijk voor tagliatelle carbonara, die ongetwijfeld heerlijk was.

Na de heerlijke lunch hebben we de zaak verlaten, en ging ik vol bewondering naar de volgende verrassing; de bowling. Ik was echt heel blij dat ik dit kon doen, want ik had dit nog nooit eerder gedaan. Helaas heb ik niet gewonnen, maar heb me gedurende die uurtjes in de bowling toch flink geamuseerd!

Nadien vertrokken we met de auto’s opnieuw naar huis. Een half uur later kwamen we thuis aan en vol spanning ging ik de koer op om mijn verrassing te bewonderen, die nog mooier was dan verwacht.

Daar stond hij dan, mijn caravan. Aan de buitenkant versierd met graffiti en stickers van mijn favoriete voetbalploeg Chelsea F.C.

Het uitzicht was al prachtig, dus werd ik heel zenuwachtig om de binnenkant te bekijken. Dat deed ik dan ook, samen met mijn vrienden die toen al een tijdje aanwezig waren.

Toen ik binnenkwam, kon ik mijn ogen niet geloven: het was gewoon perféct ingericht. Ik kan slapen in de caravan, er is een toilet met een douche, zetels met een tafel, sfeerverlichting, een goed gevulde frigo én een tv, PlayStation en FIFA 17 spel!

Als snel begonnen we de koelkast te legen en haalde ik mijn laptop en mengpaneel om de muziek te laten draaien. Buiten stond nog een tafel vol hapjes en drankjes, dus het feest kon beginnen!

En het feest duurde nog de hele avond ..

Bedankt Make-A-Wish®, een betere dag kon ik me niet wensen. Het was perfect!

Wensteam: Nele, Davy en Marleen

Met dank aan:

- William Smesman – Kampeerwereld

- Kampeerwinkel De Block

- Thule

- OKRA Stekene, Rita en Gaby

- Pizzahut

- BowlInn St.Martens-Latem

- Printdeal

- Modecoupon

- Graffiti vzw

- Charity Concerts for Childhood Cancer Warriors

- Vendor BV Temse

- MHL 16 – Personeelslunch met hotdogs gemeente Kruibeke

- Tim en Karolien Verfaille-Vanhelden

Bekijk ook deze wensen: