Yasmina chillt met Adil El Arbi en Bilall Fallah

Large 1024 645 2016 080 yasmina   m g adil

2 Februari 2017, deze dag zal ik nooit vergeten

Ik stond op en zoals gewoonlijk deed ik mijn ding , de deur uit en naar school vertrekken maar deze keer liep het anders uit, daar stond ineens een busje van Make-A-Wish®!!! mijn wens ging in vervulling maar ik wist nog niet welke van de drie ,stiekem hoopte ik dat het met Adil el Arbi te maken had hij is mijn grote idool en mijn voorbeeld hij is een geweldige filmregisseur met lef en een geweldige humor en omdat ik graag ook ooit een filmregisseur wil worden ,wou ik hem heeel graag ontmoeten en de kneepjes van het vak leren, ik mocht de bus op en we vertrokken richting Brussel spannnend!! Na wat praten met de meiden van Make-A-Wish®,waren we aangekomen op onze bestemming waarvan ik nog altijd niet wist welke van de drie , langzamerhand drong het tot mij door, we zijn op het Sint Lukas ,de school waar Adil zijn studie voor filmregisseur heeft geleerd.

Ik heb een leuke en leerzame rondleiding gekregen van zijn leraren , bv over beeld ,geluid,achtergronden en montage en ook veel gehoord over de studiejaren van Adil ,maar op weg naar een andere lokaal werd ik ineens verrast door Adil ik was zo blij !!!!

We hebben samen wat bijgepraat alsof we elkaar al jaren kenden hahah daarna mocht ik met hem een filmpje maken en wij waren de hoofdrolspelers!

We hebben wat gechilt en wat gezongen wauuw mijn dag kon niet meer stuk! Daarna zijn we gaan lunchen en hebben we afscheid genomen we hebben nog wat gegevens uitgewisseld maar ik ga niet verklappen wat haha !

Daarna zijn we naar de Bozar geweest , de plek om wat filmideeen op te doen , dit was ook de plek waar Adil zijn middagen doorbracht ik heb ook veel interessante dingen gelezen en een film gezien .

En om de dag af te sluiten hebben de meiden van Make-A-Wish® mij verrast met een bezoekje aan een Marokkaans restaurant waar we lekkere couscous hebben gegeten en een lekkere kopje munthee !! Ik wil jullie allemaal bedanken voor deze geweldige dag!!!! Het was een top dag!!!

Yasmina

Wensteam: Maaike, Rosanne en Sylvie

Met dank aan:

Ronda Mechelen

Sint Lukas Brussel

Hendriks

Cinematek

Ontbijt BKO t Evertje

KTA Brasschaat

Bekijk ook deze wensen: