Kyano in Nickelodeonland

Large 1024 645 2016 074 kyano   nickelodeonland   ok1

Vrijdag half vier. Er staat een taxi voor onze deur. Mama en papa hebben mij zojuist verteld dat mijn wens gaat uitkomen. Ik ga naar Nickelodeonland in Madrid. Joepie! Op naar de luchthaven.

In het vliegtuig, bijna in Madrid, mag ik in de cockpit gaan kijken. De piloot en copiloot leggen mij van alles uit. Plots is het tijd om te landen. Dit mag ik meemaken samen met mijn papa vastgeklikt op een stoel achter de copiloot. Hoe cool is dit!

Met de taxi worden wij naar ons hotel gebracht. Met een beetje zenuwen probeer ik toch wat te slapen voor mijn super weekend gaat beginnen.

De volgende dag bij het park aangekomen krijgen we speciale bandjes zodat we nergens moeten aanschuiven. Dit vind ik heel leuk. Een meet & greet met mijn held Spongebob is geweldig. Samen dansen en leuke foto’s maken. Ook Patrick, de Ninja Turtles en zoveel anderen gaan met mij op de foto. Niet alleen mijn helden heb ik gezien, ik heb ook super leuke attracties gedaan samen met mama, papa en mijn zus Shana. Twee dagen heb ik kunnen genieten in het park met mijn helden van Nickelodeon. Dankjewel Make-A-Wish® voor mijn wens laten uit te komen.

 

Wensteam: Veerle, Winnie en Lizette

 

Met dank aan:

Bloembinderij het Sfeerhuys: Meeuwen

Neuhaus: Maasmechelen

Stratenloop Campus St. Aloysius: Zepperen

Mater Paramedica: Hasselt

De voorzorg, Hasselt

Bogaerts Brigitte, Lommel

Fam. Delbroek, Genk

Bekijk ook deze wensen: