Het sprookjesverhaal van prinses Marie

Large 1024 645 2016 028 marie   prinsessenfeest

Lang geleden in een land hier ver vandaan was er eens een klein prinsesje Marie dat zorgeloos door het leven ging. Ze speelde elke dag vrolijk in het rond met al haar vriendjes en genoot van de dingen waar een vijfjarige prinses van hoort te genieten. Elke dag was het feest. Er werden pannenkoeken als ontbijt gegeten, gedanst en haar kasteel was zo zacht dat al haar vriendjes hierop wilden springen.

 

Plots werd het heel donker in sprookjesland. Er was een zwarte ridder aangekomen die de rust kwam verstoren. Van de ene op de andere dag verloren de bloemetjes hun kleur, smaakten de snoepjes naar spruitjes en werden alle springkastelen zo hard dat het niet meer leuk was om erop te spelen. Het waren barre tijden in sprookjesland. In het naburige sprookjesland werd dit nieuws kenbaar gemaakt en onmiddellijk een leger gevormd. Na negen maanden van zware gevechten, werd de zwarte ridder verslagen.

 

Een groot feest werd op poten gezet door de wensprins van het naburige sprookjesland om deze overwinning te vieren. Prinses Marie en haar vriendjes werden in stijl naar het kasteel van de wensprins gebracht waar er feest werd gevierd zoals nooit tevoren. Alle genodigden liepen er rond in hun mooiste ridder- en prinsessenkleren, het kasteel werd prachtig versiert, er werden opnieuw pannenkoeken gegeten, er werd gedanst en als klap op de vuurpijl zorgde de wensprins ervoor dat zijn kasteel zo zacht werd dat er opnieuw op gesprongen kon worden.

 

Het is dan ook niet verrassend dat dit feest beschreven staat in de sprookjesboeken als het mooiste feest ooit en nooit zal vergeten worden.

 

Dankjewel Wensprins

-------------------------

 

Wensteam: Inge, Rosanne en Hans

Met dank aan:

Appetijtje

Clown Poefie

Bakjuweel

Kasteel Solhof

Koetsenverhuur VDB

HARMONY DJ-TEAM

Fotograaf Vandenbosch Kurt

Springkasteel: jumperke

Linda Wolles (prinses)

Laenen Stefan (lakei) De Feestkoffer

Feestwinkel Antwerpen Fierens Maria Scopo 2650 Chiro Geel

Bekijk ook deze wensen: