Een speeltuin voor Levi

Large 1024 645 2016 055 levi   speeltuin2

Vandaag was de dag voor Levi. Nietsvermoedend is hij de avond ervoor bij de grootouders gaan slapen. S’ morgens zijn we zijn broer Kyan op chirokamp gaan halen, zodat hij deze speciale dag ook niet zou missen. Beiden wisten ze helemaal van niets.

Groot was dan ook de verrassing toen de drie wensfeeën voor de deur bij de grootouders stonden!

Levi was hierover volledig verbaasd, want hij dacht dat hij nog héél lang moest wachten voor zijn wensdag. Zijn oogjes glunderden. Voor ons allemaal was het een verrassing waar we naartoe zouden gaan. Alleen wisten wij als mama en papa wat hem te wachten stond als we thuis kwamen.

We zijn met de feeën samen naar Lanaken getrokken waar we lekker hebben kunnen eten in de Filling Station! Daar had Levi zijn eerste pakjes gekregen, namelijk een SWAT-team pak met attributen! Wat was hij blij hiermee. Na het eten zijn we terug vertrokken. We zijn naar de JBC mogen gaan en daar heeft Levi nieuwe kleren mogen kiezen. Natuurlijk is hij voor een jeans en sweater gegaan en een T-shirt met een leuke hond erop. Hiermee begon hij te denken dat zijn dag voorbij was toen we richting huis reden.

Groot was zijn verbazing toen we aankwamen dat de grootouders, meter, neefjes vrienden en buren ons stonden op te wachten. De wensfeeën hadden de tuin ook helemaal versierd met ballonnen en slingers. Hij wist helemaal niet hoe hij moest reageren. Want hij had natuurlijk al iets anders in de tuin zien staan. Zijn speeltuin waar hij maanden over heeft zitten te dromen! Hij heeft officieel het lint mogen doorknippen. En toen kon hij spelen met broer Kyan en de andere kinderen.

Eindelijk heeft hij zijn speeltuin die hij zo graag wou hebben. Alle dagen vroeg hij of hij zijn wens ging krijgen! En wij als mama en papa die maar smoesjes bleven verzinnen. Dank jullie wel Make-A-Wish® voor deze onvergetelijke dag! Levi is zo blij met deze onvergetelijke dag! Alle dagen speelt hij op zijn speeltuin.

 

Wensteam: Liliane, Goele en Christiane

 

Met dank aan:

Filling station

JBC

Sterkens Playgrounds

Nature-elles Opglabeek

60jr huwelijk grootouders wenskind Arno

Dirk Koopmans, St Truiden

Dwars door Zepperen

Fam. Tielen - Schreurs

Bekijk ook deze wensen: