Prinses Jill ontmoet Prinsessia

Large 1024 645 2016 016 jill   m g prinsessia

Op zondag 24 juli 2016 om 9.45u belden wensfee Bettie en Nadine aan bij Jill.

(helaas kon wensfee Sindy er niet bij zijn)

Tot verwondering van iedereen kwam een witte limousine aanrijden en dan nog wel een Hummer! Vol enthousiasme stapte Jill in de wagen waar we haar een tasje gaven met kleurboekje, potloden, stickertjes, snoepjes, koekjes want er was toch wel lange rit voor de boeg van 1u20.

Rond half twaalf kwamen we aan in Plopsaland De Panne waar we vriendelijk werden onthaald en er beetje uitleg kwam ivm de M&G van Prinsessia.

We hadden nog paar uur de tijd om ritjes te maken in de vele attracties, mama en de wensfeetjes bleven toch maar veilig op de grond.

We namen ook de tijd om frietjes te eten met mayo en frikandel.

In de winkeltjes kochten mama en papa wat spulletjes voor Jill en van de wensfeetjes kreeg ze prinsessenkleedje en kroon!

Om drie uur werden we verwacht aan het theater waar we naar boven werden gebracht voor de ontmoeting met Prinsessia. 5 zeer lieve prinsessen stonden Jill op te wachten. Vol bewondering stond Jill naar hen te staren en toen kwam ze los. Eerst moest papa er toch ook wel bij voor een foto maar al gauw zat ze alleen tussen Linde, Roos, Violette, Madeliefje en Iris. Vijftien minuten lang kon en mocht Jill genieten van hun aanwezigheid en daarna was er tijd voor de show!

Fantastische belevenis voor een kleine meid van 3,5 jaar.

Na de show moesten we lange rit terug waar we ook nog in de Pizza Hut zijn langs gegaan om deze mooie dag af te sluiten want pizza is dan ook het lievelingseten van Jill.

Moe maar voldaan zijn de wensfeetjes rond kwart voor acht huiswaarts gekeerd en is Jill met haar kroon in bed gekropen maar eerst toch nog alles verteld aan haar poppen vooraleer ze naar dromenland ging….

 

Wensteam: Sindy, Nadine en Bettie

 

Met dank aan:

Studio 100

Pizza Hut

Duinenzicht Holiday Suites Westende - Twin Properties

Lions Wetteren Rozenstreek

Bekijk ook deze wensen: