Amalia in Disneyland Parijs!

Large 1024 645 2016 033 amalia   dlp

Na een lange rit waren we aangekomen in Disneyland Parijs.

In het hotel zijn we zéér goed ontvangen, alles was dan ook naar wens. Amalia wist nog steeds niet waar ze zich aan moest verwachten.

De eerste dag hebben ze het Walt Disney park bezocht, Amalia heeft zich daar heel goed geamuseerd en hartelijk gelachen.

De tweede dag hebben we samen met de Disney figuren mogen genieten van een heerlijk ontbijt. Dat was zeer leuk, Amalia had wel wat schrik van de figuren omdat ze zo groot waren.

Na het ontbijt zijn we naar het Disney park gegaan. Amalia wist niet waar ze moest kijken. Op de ene hoek stond Minnie, op de andere hoek stond Donald Duck en nog vele andere…

Amalia heeft hier enorm van genoten ook van de attracties vond ze geweldig. Haar oogjes blonken er van, we kregen er zelfs kippenvel van om haar zo te zien genieten.

Om 15u15 kwam dé grootste verrassing: Anna en Elsa ontmoeten. Amalia wist niet wat haar overkwam. Daarna zijn we ook naar een show gaan kijken, die vond ze geweldig!

We wilde deze prachtige dag afsluiten door naar het vuurwerk te gaan kijken, maar hier heeft het weer een stokje voor gestoken… regen, regen en nog eens regen…

De laatste dag hebben we afgesloten met een show van Frozen. Waar Amalia weeral volop van genoten heeft.

Dit was onze uitstap van Make-A-Wish®. Het was een prachtige ervaring die we nooit meer zullen vergeten. De gedachte aan die fonkelede oogjes… we blijven er nog steeds kippenvel van krijgen!

 

Het wensteam: Veerle, Goele en Brecht

 

Met dank aan:

NMBS

Disneyland Parijs

Confiserie ’t kerkpleintje

Kim Leenaerts, Fam.

Fam. Vanoirbeek-Hendrix

VZW KCST Technicum-Dupas

Bekijk ook deze wensen: