Het Boomhutavontuur van Amber

Large 1024 645 2014 004 amber   boomhut

Al heel lang keek ik uit naar deze dag. Mijn wensdag! Mijn wens was dan wel een paar keer veranderd maar naar deze wens keek ik echt heel hard uit! Ik had namelijk tegen mijn wens-feeën Bernadette en Inge (echte toppers) gezegd dat ik graag een boomhut zou willen hebben, zodat ik in de tuin, hoog en droog kon lezen, studeren en tekenen. Dus mijn wensfeeën gingen aan de slag en belden Jeff van Artilignum op; een boomhutbouwer en wat voor een! Ik legde Jeff uit hoe ik mijn boomhut in gedachten had en hij ging proberen dat beeld zo goed mogelijk in werkelijkheid te brengen. Mijn origineel idee was om mijn boomhut rond een boom te bouwen en dat had Jeff nog nooit gedaan.

Na een paar weken was het ontwerp klaar, mijn boomhut ging er bijna komen, maar toen viel de boom waar de boomhut in ging komen toch wel om zeker! Dus Jeff paste zijn ontwerp aan en zette de boomhut op palen, een paalhut dus! Daarna ging het allemaal heel snel. Jeff zijn team kwam de boomhut in elkaar zetten. Ik mocht niet kijken omdat de officiële inhuldiging pas twee dagen later was. Een heel weekend hebben wij de gordijnen naar beneden moeten laten. Het was echt moeilijk om niet te spieken. Gelukkig moest ik die dag nog naar school en had ik wat afleiding. De dag was aangebroken. Mijn familie kwam pas in de namiddag dus heb ik nog een halve dag op hete kolen gezeten. Het was echt de moeite waard, toen iedereen was aangekomen zijn we naar buiten gegaan en hebben Inge en Bernadette, mijn broer en mij geblinddoekt. Toen iedereen buiten was konden we eindelijk de boomhut zien! Wauw! Echt een super mooie! Toen we naar binnen gingen was er nog een verrassing, er was nog een mezzanine! Zodat ik daarin kon blijven slapen.

Na de inhuldiging was er nog een hapje en een drankje en hadden Inge en Bernadette nog een klein cadeautje voor mij. Na een vermoeiende dag ging iedereen naar huis. Het was een superleuke dag geweest. Ik ben direct aan de slag gegaan met mijn boomhut helemaal in te richten. Intussen is ze al helemaal af! Ik ben er al veel in gaan lezen. Ik heb er wel nog niet in kunnen blijven slapen met het té warme weer maar dat zal wel niet lang meer duren! Als laatste zou ik graag nog een heel dikke merci willen zeggen aan al wie aan deze boomhut heeft gewerkt. Echt dankjewel!

 

 

Wensteam: Bernadette en Inge

 

Met dank aan:

Artilignum

Sint Angela Tildonk : La quizine

Benefietfuif de Flippers Galmaarden

Koninklijk Atheneum Halle: El Questo

Febiac Dreamcars actie autosalon

Bekijk ook deze wensen: