Maxime slaapt in zijn boomhut

Large 1024 645 2016 008 maxime   boomhut

Het was mijn grootste droom om een boomhut in de tuin te hebben waar ik samen met mijn papsie in kan slapen. Na verschillende afspraken met wensfeetjes Nadine en Bettie van Make-A- Wish®, konden mijn papsie en buurman Cedric beginnen met de bouw. Ook onze goede vriend Dirk kwam vaak helpen. Het leuke was dat ik in het begin mocht helpen. Later mocht dat niet meer omdat ik de hut zelf en de inrichting niet mocht zien.

Nadine en Bettie zorgden voor de inrichting van de hut. Plots, totaal onverwacht, werd op 6 juni mijn droom werkelijkheid. Ik was compleet verrast toen er een limo mij van school kwam halen. In de limo zaten Nadine, Bettie, Stephanie, mijn mama, papsie en mijn meter. De rit naar huis werd ingezet met cava en alcoholvrije schuimwijn. We deden lekker gek en amuseerden ons kostelijk. Eenmaal thuis, zag ik mijn prachtige boomhut al staan. Maar ik kon nog niet direct gaan kijken. Er werden eerst foto's genomen en vragen gesteld door mensen van "Het Laatste Nieuws" en "Het Nieuwsblad". Er was zelfs een fotograaf meegekomen! Nadien mocht ik met een fles champagne mijn boomhut dopen en inhuldigen. Toen pas zag ik dat mijn boomhut 'Max house' noemde, gewoon de Max! Nadine overhandigde mij plechtig de sleutel tot mijn boomhut. Ze was nog mooier was dan in mijn dromen. Ik was ook verrast door de familie en vrienden die aanwezig waren. Er was een receptie georganiseerd met hapjes en drankjes, gevolgd door een barbecue die mijn mama en papsie hadden geregeld.

Mijn wensdag eindigde met een nachtje slapen in mijn eigen boomhut. Mijn stekje waar ik de baas mag zijn. Ik sliep die eerste nacht zalig! Ondertussen kwamen er ook al 5 vrienden en vriendinnen voor mijn verjaardag een weekendje logeren in de boomhut! Dank u Make-A-Wish®! Liefs, Maxime

 

Wensteam: Bettie, Nadine en Stephanie

 

Dank aan:

- Winterweberen Weber-Stephen Products Belgium BVBA

- Agora Lokeren Waasland

- Supportersclub wielrenner Rutger Van Rysselberghe

- Duck Race Ronde Tafel 71 Ninove

- Boekenverkoop Mountainbikeclub 't Schuimend Tandwiel Hamme

- CGL-project Marathon des Sables

- Schepens limoservice

- C3K bouwchemie

- Dakwerken Peter De Schrijver

- Kenzo Deraeve

Bekijk ook deze wensen: