Tom gaat paintballen

Large 1024 645 2016 047 tom   painball bijgewerkt

Mechelen, 1 juli 2016 iets over vier uur was het zover. Mijn wensfeeën Annie en Hilde kwamen mij ophalen (want Frank was op de geheime locatie, dat dacht ik dus). Voor vertrek werd er eerst nog een mysterieus telefoontje gepleegd : “ ja, je mag komen” dat was al dat er werd gezegd.

We stonden in de deuropening toen er een lawaai van motoren dichterbij kwam. Een escorte van zes Harley Davidsons en twee legervoertuigen/jeeps kwamen ons oppikken. Op de staat parkeerden ze de voertuigen en dan maar gas geven, fantastisch was het. Ik mocht kiezen met welk voertuig ik ging meerijden. Het was niet makkelijk om te kiezen want ik wou ze eigenlijk allebei. Gelukkig kreeg ik te horen dat de legervoertuigen mij ‘s avonds terugbrachten. Dus ging ik achterop de moto zitten. Dit had ik nog nooit gedaan.

We vertrokken naar de geheime locatie : “paintball” Frank en mijn vrienden stonden me op te wachten. We werden in vier groepen verdeeld, maar ik mocht met elke groep meedoen met af en toe een rustpauze. De verfpatronen vlogen ons om de oren en soms was het raak met blauwe plekken als cadeau. Na een paar sessies en vele verfpatronen later kregen we pizza’s. Deze aten we in de kantine op met de nodige frisdrank.

Die dag was er ook de match België–Wales, mijn ouders hadden de laptop en een scherm bij (bij gebrek van een TV in de kantine) en zo konden we de eerste helft bekijken. Want tijdens de rust was het tijd om naar huis terug te keren maar deze keer nam ik plaats in de legerauto, wat een belevenis echt geweldig. Thuis gekomen hebben we met de militairen en de wensfeeën nog even iets gedronken en wat gepraat. Na het afscheid kroop ik moe maar voldaan in mijn bed. Je kan al raden over wat ik ging dromen.

Alles kort samengevat een dag om nooit te vergeten.....bedankt Make-A-Wish®!

 

Wensteam: Frank, Hilde en Annie

 

Met dank aan:

*Music4Life: GBS Dijkstein

*Harley Davidson club “Wind & Fire”

*Het leger: dienst defensie Brussel

*Paintball-Mechelen

Bekijk ook deze wensen: