Een fotoshoot voor Anne-Sophie

Large 1024 645 2015 155 anne sophie   fotoshoot

Rond 6 uur werd ik gewekt door mijn papa die mijn wekker aan het saboteren was. Ik was zo moe en verward dat ik me daar niet veel vragen meer bij stelde. Na een frisse douche werden we opgehaald en met een chique taxi naar Antwerpen gebracht. Geen idee waarom mijn ouders en zus een valies bij zich hadden. Zou het Wensdag zijn?

 

We werden afgezet aan een hotel waar we genoten van het meest complete ontbijt ooit: croissants, muesli met yoghurt, eieren met spek, vers appelsiensap, smoothies, vers fruit, enz. Ook mijn wensfeeën waren er! Helemaal voldaan reden we met zijn allen naar een atelier in de buurt. We werden ontvangen door een professionele fotografe, styliste en make up artieste. Ik werd geschminkt en kroop in een echte haute couture jurk. Flits flits flits. Dit was een professionele fotoshoot. Elke minuut kwam de styliste kijken of er geen haartje verlegd kon worden. Ik paste enkele tenues en tussendoor kwamen de hapjes van de feeën. Ze hadden belegde sandwiches en vooral rauwe komkommertjes, worteltjes en bloemkooltjes met cocktailsaus. Dat is sinds de chemo mijn lievelingsmaaltijd. Een Appletise om de dorst te stillen en we konden weer verder shooten.

Het was een geweldige fotoshoot, een wens die echt uitkwam. Toen kwamen de feeën met nog twee kleine pakjes. Er ging nog een wens in vervulling: Helena en ik mochten een hele kauwgomdoos in een keer in onze mond proppen. Als dat geen leuke foto's zullen zijn!

Na een zeer productieve dag met niets dan gelach, werden we nog meegenomen op restaurant. Daar at ik mega lekkere scampi! Het leek heel vervelend om te wachten op het resultaat van de foto's, maar op die manier was ik nog enkele weken elke dag bezig met die bewuste Wensdag. Toen uiteindelijk het resultaat kwam, waren we niet alleen trots en blij, maar ook enorm dankbaar voor mijn lieve wensfeeën die niet zomaar mijn wens in vervulling lieten gaan, maar me echt een wondermooie dag hebben bezorgd met mijn gezin, mijn allerbeste vrienden.

 

 

Wensteam: Françoise, Sindy en Vanessa

 

Met dank aan:

* Ronde Tafel Ninove

* Quizmasquiz Hamme

* ’t Schrijverke Temse

* Sophie Rata Photography

* Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen

Bekijk ook deze wensen: