Een nieuwe GSM voor Ivan

Large 1024 645 2014 136 ivan   samsung s6

Maandag 21 december was het zover! Wensfee Nele en wensprins Benny stonden aan de deur met een limousine voor een dag vol verrassingen! We hadden dus veel ruimte, lekkere drank en de vele gekleurde lichtjes die de rit naar een onbekende locatie aangenaam maakten. DJ Benny zorgde voor de muzikale deuntjes, terwijl Ivan genoot van een fotoshoot in de limo! Na een rit van een uurtje kwamen we toe in Brussel, in het Ter Kamerenbos. De limo zette ons af aan Chalet Robinson. Waarom toch?

 

Tijdens de overtocht naar Chalet Robinson hadden we veel plezier dankzij de flauwe grappen van de fotograaf en de kapitein. Ho ho ho! Wie zit ons daar toch op te wachten? De Kerstman heeft ons met heel wat lekkers ontvangen. We kregen allemaal een kerstmuts om op te zetten! De Kerstman vroeg zich af wat Ivan het liefst van al van hem zou willen krijgen. Hij zou heel graag een nieuwe GSM krijgen, namelijk een Samsung Galaxy S6 Edge. Als de Kerstman de huidige GSM van Yvan zag, schoot hij in de lach! Deze zag er inderdaad niet meer zo goed uit.

 

Dan was het tijd om uit te pakken! Wat zou er in het doosje zitten? Met een beetje hulp van de mama gaat het sneller! Ja, de Kerstman vond dat Ivan flink genoeg was geweest om zijn wens in vervulling te laten komen!

 

Na een terugrit door de kleinere straten van Brussel om de files te vermijden, kwamen we uitgehongerd toe in de PizzaHut van Lochristi! Smullen maar!

 

Wensteam: Benny, Nele en Nane

 

Met dank aan:

Mediamarkt

Pizzahut

Wijnactie VBS “De Ark” Maldegem

14e editie Gemeentemannenquiz Sint-Gillis-Waas

Bekijk ook deze wensen: