Martin wenst de Rode Duivels succes

Large 1024 645 2015 047 martin   rode duivels succes wensen

9 oktober 2015, de dag dat ik de rode duivels ging ontmoeten.

Ik heb elke rode duivel een hand kunnen geven en een foto en handtekening gekregen. Dat was voor mij heel speciaal. Ik kreeg een zakje waar een bal, truitje en sjaal in zaten van de rode duivels. Ik heb ook een leuke foto met de kok van Anderlecht.

 

1 Juni 2016

Het was de match van de rode duivels tegen Finland. Ik kwam thuis van school heel zenuwachtig. Toen taxi Hendriks toekwam dacht ik bij mezelf nu komt het moment waar ik zolang op heb gewacht. Het werd een paar keer afgelast door het terreurniveau, wat begrijpelijk is dat ze de match hebben afgelast toen.

Aangekomen moesten we wachten op iemand van Make-A-Wish® die ons verder ging begeleiden. Die man was ook heel vriendelijk. Die legde uit dat we ons moesten omkleden voor op het veld te mogen. Het truitje was goed van maat maar het broekje spande een beetje. Op de moment zelf vond ik dat niet zo leuk maar nadien vond ik het best grappig. Toen mochten we gaan oefenen hoe we moesten mee doen met de spelers.

Het volkslied. Na het eerste stukje moest je klappen, na het tweede stukje moest je het veld verlaten. Dan eventjes wachten op de moment dat het voor echt was

Ik kreeg te horen van de begeleider dat Courtois me ging duwen tot op het veld. Toen ik op het veld stond was het voor mij echt een overweldigend moment. Ik kon niet lachen van de zenuwen. Het volkslied was gedaan en we moesten het veld verlaten. Ik mocht mijn kleren terug gaan aandoen en plaatsnemen op de tribune. De sfeer daar was ook weer overweldigend met een mooi uitzicht over heel het stadion. Die avond hebben de rode duivels wel gelijk gespeeld, dat vond ik wel jammer. Na de match zijn we naar huis vertrokken, terug met taxi hendriks. De mensen van taxi Hendriks waren ook heel vriendelijk. De ontmoeting met de rode duivels en de match zal ik nooit of nooit vergeten.

 

Ik wil jullie graag nog even bedanken dat jullie dit voor mij hebben geregeld.

En jullie waren ook heel toffe mensen. Bedankt, ik zal het nooit vergeten.

 

Wensteam: Rosanne Marijke en Filip

 

Met dank aan:

Kinepolis

Taxi Hendriks

Donatie Alex Van de Kerkhove

Donatie Samira Janssens

Bekijk ook deze wensen: