Isaline krijgt stijladvies van Jani

Large 1024 645 2015 071 isaline   m g jani

4 mei, een dag waar we met heel ons gezin naar uitgekeken hebben, de wensdag van Isaline!

Het was dan ook een super, fantastische dag. We zouden die dag opgehaald worden door het wensteam van Make-A-Wish®. We wisten wel niet hoe maar we gingen met hele het gezin, dus het kon geen al te klein vervoersmiddel zijn.

 

Aan de voordeur arriveerde om 8.15 u een roze Hummer-limousine. Na een ritje langs mijn school waar alle leerlingen en leraars ons stonden op te wachten reden we richting Retie. Wat gingen we doen, waar reden we naartoe? Geen idee. Onderweg werden we op champagne getrakteerd door Chris en Winnie. Eerst richting Mol naar de Vero Moda waar we naar hartenlust zakken konden vol shoppen. We waren nog niet uitgeschopt, we reden verder naar Geel naar de JBC en schoenen Torfs waar Isaline een volledige outfit met bijpassende schoenen mocht uitkiezen. Van hieruit reden we teug naar Lichtaart waar we bij Pascale ontvangen werden voor een schoonheidsbehandeling. Het gezichtje verwend, de nageltjes gedaan en toen stond daar ineens Jani, wat een verrassing.

 

Na een uurtje buiten in het zonnetje gezeten te hebben en leuk met Jani gesproken te hebben was het tijd om te eten. We werden verwacht in de Potiron voor een super lekker voorgerecht en ribbetjes! Om duimen en vingers bij af te likken! Dankjewel. Isaline mocht in de keuken mee dessert klaarmaken voor ons allemaal.

 

Na de Potiron en ons heerlijke feestmaal vroeg het wensteam of we van de dag genoten en of het goed was dat we huiswaarts keerden. Het was super geweest, een geweldige dag met geweldige mensen. Kortom een dag om nooit te vergeten en altijd een plaatsje in ons hart te geven. Thuis aangekomen was het toch nog niet gedaan, we moesten wel afscheid nemen van die coole chauffeur met zijn coole wagen maar toen volgde de laatste verrassing! Een fotoshoot van Isaline en haar gezin, wow,tof! We trokken naar fotograaf Beddeleem bij ons in het dorp. Een echte ervaring.

Wij gaan als gezin nog lang nagenieten van deze fijne onvergetelijke woensdag.

 

Dankjewel Make-A-Wish® en een pluim voor ons wensteam en natuurlijk voor alle mensen die deze dag tot een droom dag maakten! Xxx Isaline

 

Wensteam: Christiaan, Winnie en Glen

 

Met dank aan:

Jani Kazaltzis

Vero Moda Mol

JBC Geel

Torfs Geel

Pascal de Busser Schoonheidsinstituut Lichtaart

Restaurant Potiron Kasterlee

Black @ White Limousine Service

Beddeleem Fotostudio Lichtaart

Parochieschool Peulis

Alexander Neels

Bekijk ook deze wensen: