Aurélie ontmoet Assepoester in Disneyland Parijs

Large 1024 645 dsc04119

Zaterdagmorgen, half acht. Aurélie was nog niet lang uit bed toen de wensfeeën aan de deur stonden en haar vertelden dat ze meteen naar Disneyland Parijs kon vertrekken. Wat een leuke verrassing!

 

Een paar uren later vertoefden we in een sprookjeswereld vol prinsen en prinsessen, te midden van allerlei pracht en praal. Aurélie’tje werd zelf als een ware prinses onthaald. Ook grote broer Julien, mama en papa genoten intens mee van de voorkeurbehandeling. We konden Disney vedetten ontmoeten en ons uitgebreid laten gaan op de talrijke attracties. Geen enkele attractie bleek te eng, te snel, te hoog,… Aurélie en Julien trotseerden de meest spectaculaire avonturen, het plezier kon niet op! Tussen de shows, roetsjbanen en ontmoetingen met Disney figuren door, gaven we onze ogen de kost in de talrijke Disney winkeltjes en de grote Lego winkel, waar Aurélie’tje ook zelf aan de slag ging en haar eigen Disney theater maakte.

 

Jammer genoeg komt aan alle mooie liedjes een eind. Na drie intensieve dagen stapten we de TGV op richting thuisbasis, waar we opnieuw werden opgewacht door onze wensfeeën. Aurélie’tje toonde dolenthousiast de mooie geschenken die ze kreeg dankzij Make-A-Wish® en deed uitgebreid verhaal van de talrijke ervaringen zie ze achter de rug had.

 

Het leek alsof ze nog uren kon doorgaan met vertellen, maar niets was minder waar. Niet veel later lagen we allemaal in bed, moe maar voldaan en een onvergetelijke ervaring rijker.

Bedankt aan Make-A-Wish® en alle partners die dit sprookje waar gemaakt hebben!

 

Wensteam: Myriam, Els en Christel

 

Met dank aan:

* Disneyland Parijs

* NMBS

* Kerstkaarten Buromac en Tadaaz

* Freinetschool Klimop

Bekijk ook deze wensen: