Silke bij de Buurtpolitie

Large 1024 645 2015 117 silke   buurtpolitie

Maandag 13 juni, vroeg in de ochtend, gietende regen maar dat maakte deze bijzondere dag niet minder mooi. Met de Limousine zijn Veerle en Liliane ons komen ophalen. We hadden nog niet aan Silke verklapt dat haar wens zou doorgaan waardoor ze eerst even moest bekomen van de eerste verrassing maar al snel was de stille Silke verdwenen.

 

Na 1,5u plezier te hebben gehad in de limousine waren we aangekomen in Kontich, bij de opnamestudio van “de buurtpolitie”. Patrick stond ons al op te wachten. Opnieuw was Silke even overdonderd en stil maar ook nu weer voelde ze zich heel snel thuis tussen alle BV’s. Patrick heeft haar een rondleiding gegeven op de set, ze kreeg ook een kijkje achter de schermen waar ze Floor, Odi en de commissaris ontmoet heeft. Ze heeft op de schoot van de commissaris een tekening ingekleurd, deze gaat zelfs in beeld gebracht worden in de nieuwe afleveringen in september. Silke bloeide helemaal open tussen alle BV’s, ze straalde, glunderde van plezier. Intussen waren alle personages aangekomen en heeft ze genoten van alle aandacht die iedere personage haar gaf. Als laatste, dé belangrijkste voor haar, Koen en Barry. Haar oogjes begonnen nog meer te stralen dan ervoor. We hebben zelfs samen met alle personages genoten van een heerlijke lunch.

 

Na het eten kregen we ook Barry de hond te zien. Samen met Koen, Tinneke en Barry volgde een mooie fotoreportage. Deze werd afgesloten met een leuk zakje vol lekkers en een cadeautje voor haar. Een gesigneerde DVD van de buurtpolitie! Door de vermoeide oogjes heen bleven ze toch schitteren, de hele dag door. Mooie liedjes blijven helaas niet duren dus moesten we afscheid nemen van alle lieve mensen van en rond de buurtpolitie. Op de weg terug naar huis zijn we nog even in een hotel gestopt waar Silke een opname heeft mogen bijwonen.

 

Deze prachtige, zeer geslaagde dag hebben we afgesloten met een heerlijk etentje in Brasserie Afrit 26. Daar hebben we deze dag mooie onvergetelijke dag afgerond en is het een herinnering om nooit meer te vergeten.

 

Wensteam: Veerle, Ingrid en Liliane

 

Met dank aan:

Brasserie Afrit 26

Jieha! project 4 handel KA-Tienen

schenking Vandersmissen – vormelingen

donatie fam. Loos-Kirkels

Buurtpolitie

Black & White Limo

Bekijk ook deze wensen: