Noa geniet van haar snoezelkast

Large 1024 645 2015 139 noa   mobiele snoezelkast bijgewerkt

Na enkele keren de datum van Noa's wensdag te moeten verleggen wegens onze verbouwingsplannen, konden we in de meimaand eindelijk het licht op groen zetten, zodat de wensfeetjes aan hun organisatie konden beginnen. Wat die allemaal in petto hadden? Daarover lieten ze niks over hun lippen komen. Het zou een verrassingsnamiddag zijn voor ons hele gezin.

Omdat Noa haar wens niet zelf kon uiten, hadden wij wel aangegeven dat ze in het hospitaal heel erg kan genieten van alles wat snoezelmateriaal is. Prikkels op lichtjes en geluiden, daar reageert ze heel vrolijk op. Met de verbouwingen in het zicht zou het wel praktisch zijn mocht het iets mobiel zijn. Begin juni stond het wensteam Vanessa, Françoise en Trees aan de deur. Vlijtig werden er ballonnen opgehangen, vlaggen en slingers gespannen en allerlei lekkers getoverd. Broertje Liam en zusje Fiebe kwamen al snel meehelpen. Ondertussen was ook een hele vriendelijke man van Nenko aangekomen die nog enkele kleinigheden moest installeren. Hierna kon het feestje starten. Fiebe en Liam mochten de Make-A-Wish® vlag wegtrekken van een super mooie snoezelkast op wieltjes. Alle snoezelattributen begonnen te flikkeren, van kleuren veranderen, mooie liedjes te spelen. Ons Noa wist niet waar eerst gekeken. Haar blije gezichtje sprak boekdelen. Een deugddoend moment voor ons allen! Daarna werd nog vrolijk gefeest met lekkere zelf gemaakte taarten van de feeën, snoepjes en drankjes. De kinderen kregen nog opdrachtjes te verwerken en werden telkens beloond met verrassingspakjes. Kortom een blije en aangename namiddag om zeker nooit te vergeten.

 

Na enkele uren moesten we afscheid nemen van de drie wensfeeën, die we super dankbaar zijn. Ons Noa heeft nu ook thuis veel om te zien, te tasten en te horen, terwijl ze rustig te bed ligt of in haar stoel zit. Onze grote dank aan Make-A-Wish®!

 

Wensteam: Françoise, Vanessa en Trees

 

Met dank aan:

Nenko

Mevr. Nora Debaene

Mevr. Speybrouck

Sint-Vincentiusinstituut (6de jaars) Gent

supportersclub wielrenner Rutger Van Rysselberghe

Danika Hamme

Bekijk ook deze wensen: