Quinten in Disneyland Parijs

Large 1024 645 2016 052 quinten   dlp

Zaterdagmorgen, 7.15 u. Ik stond al klaar toen de wensfeeën van Make-A-Wish® aanbelden. Zij voerden ons naar het station van Brugge waar onze reis naar Disneyland Parijs begon. Wat was ik blij dat ik met Marraintje en mama er enkele dagen op uit kon.

Enkele uren later kwamen we aan in Marne la Vallée. Na ons te installeren gingen we genieten van het park.

 

Ik vond het super leuk, mijn lievelingsattracties waren: De Hollywood Tower, de Indiana Jones en de Crushcoaster. Jammer dat er redelijk wat attracties gesloten waren maar dat heeft ons niet tegengehouden om te genieten. ’s Avonds genoten we ook nog van de mooie parade.

Na een goede nachtrust begonnen we aan de 2de dag Disneyland Parijs. Eerst een ontbijt met de disneyfiguren (jammer dat Goofie geen goesting had om op de foto met mij te gaan… tja, eventjes een hondehumeurtje gehad denk ik ;-).

We zijn naar de stuntshow gaan kijken. Door een heel vriendelijke dame daar kreeg ik eerst een meet en greet met Spiderman. Wat was hij lief en vriendelijk. Na de stuntshow met super coole stunts mocht ik met Bliksem van Cars op de foto. Daarna mocht met Buzz Lightyear en Mickey op de foto en gingen we nog wat vertoeven in de winkeltjes. Ik kocht er 3 beren en 6 sleutelhangers. De dag sloten we af met de parade. Ik kreeg een kus van Elsa en een knipoog van Tinkerbel. Het was gewoonweg supertof.

Op maandag genoten we nog van enkele attracties voor we naar huis keerden. Daar stonden de wensfeeën ons op te wachten!

Dank je wel Make-A-Wish® om mijn wens te vervullen.

Quinten

Wensteam

Myriam, Stefaan en Christel

Met dank aan:

* NMBS

* Disneyland Parijs

* Make a Mad Wish

Bekijk ook deze wensen: