Levi geniet van zijn jacuzzi

Large 1024 645 2015 172 levi   jacuzzi

's Middags vertrokken we naar de Pizza Hut, mmm. Ik, Levi, heb lookbroodjes, tomatensoep én chocomousse met slagroom gegeten, wat was dat lekker!

 

Daarna reden we naar "Het Balanske" in Tielt-Winge. Eerst gingen we in de watersnoezel, wauw. We kregen leuke spulletjes om mee te spelen. Het was daar lekker warm, er was een jacuzzi en een sauna. Vooral de jacuzzi en de visjes vond ik zalig! Mijn zusje ging in de sauna, zij vond het ook zalig! Na ongeveer een uurtje lekker genieten was de tijd om en mochten we naar een heel groot snoezelhuis! Er waren allemaal verschillende kamers : een muziekkamer, een witte kamer met een waterbed en een leuke hangmat , een piratenkamer met touwen en een leuk springkasteel, een voelkamer met allemaal leuke dingen. Er was ook nog een ruimte met een draaiende vloer en veel spiegels en een kamer waar een bos op de muren geprojecteerd werd. Dat vond ik ook echt leuk! Er waren kaboutertjes, vlindertjes en zelfs hertjes!

 

Toen was het tijd om huiswaarts te keren. Bij aankomst thuis stond de jacuzzi, mijn hartenwensje, geïnstalleerd. Fantastisch! De tafel was mooi gedekt en de mensen van Make-A-Wish® toverden een ongelooflijk mooie, maar vooral een heel lekkere taart tevoorschijn. Zelfs bubbelwijn voor kindjes hadden ze voorzien. Door al de indrukken was ik toch zo moe en heeft mama me in mijn bedje gelegd, waarna ik heerlijk naar dromenland vertrok.

 

Het was een heel mooie dag, om nooit meer te vergeten! Een dag waaraan ik terug herinnerd word wanneer ik in de jacuzzi mag. Normaal moet ik iedere avond in bad en zit mama bij mij, terwijl mijn zusje even tv kijkt. Maar nu kunnen we samen genieten en mijn spiertjes kunnen heerlijk ontspannen. Ik kreeg nog nooit een mooier cadeau!

 

Wensteam : Mick en Annitta

Met dank aan :

De Bubbbelkoning

PizzaHut Geel

Nationale Loterij

Toyota

Familie Denonville

Speelhuis Niel

't Balanske Tielt-Winge

Bekijk ook deze wensen: