De game room van Kerem

Large 1024 645 2015 093 kerem   gameroom    002

Het was zondag namiddag en ik zat samen met mama en papa in mijn kamertje in het ziekenhuis van Leuven.

Er werd aan mijn deur geklopt en oh….. wat een verrassing. Mijn wensfeeën kwamen de kamer binnen met een mooi versierd roltafeltje volgeladen met vele, vele pakjes. Ik was toch wel een beetje verschoten hoor. Ook de verpleegsters waren heel nieuwsgierig. Het was ineens heel druk op mijn kamertje.

De wensfeeën vertelden dat ze naar mij gekomen waren omdat ik nog lang in het ziekenhuis zou moeten blijven en dat het daardoor niet fijn was dat ik dan nog zolang zou moeten wachten eer mijn wensdag kon doorgaan.

Iedereen was heel nieuwsgierig en ze zeiden dan ook: “vooruit Kerem… uitpakken maar!” Ik wist niet welk cadeautje eerst te openen. Met een beetje hulp ben ik er dan toch aan begonnen. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Er waren heelwat pakjes met knutsel materiaal. Dat is mijn grote hobby. Dan was er een pakje, een beetje raar van vorm. Ik was echt benieuwd. Daar kwam er ineens een heel zachte beer uit tevoorschijn. Ik had hem dan ook dadelijk heel dicht tegen mij aangedrukt en zei tegen mama: dat wordt mijn nieuwe slaapvriendje. Dan was er ook een grote emmer vol lego. Ik ben dan maar dadelijk beginnen bouwen.

Ondertussen hadden de wensfeeën iedereen getrakteerd op een lekker stukje smurfentaart en ze hadden allen geklonken met een glaasje bubbels. Gelukkig was het kinderchampagne en konden de verpleegsters allemaal meeklinken. Voor mij was er een mand met allemaal afzonderlijk verpakt lekkers. Maar ik had er geen zin in omdat ik mij die dag wat ziekjes voelde.

Onderaan op het roltafeltje stond er nog een grote doos met een mooie strik rond. Ik had al zoveel cadeautjes, was dat ook nog voor mij? Knutselen is mijn grootste hobby en ik had al zoveel verschillende dingen gekregen. Er was wel één ding wat ik ook heel graag zou krijgen……

Wensfee Maria vroeg of ik toch ook niet dat grote pak zou willen openen. Ik wilde dat maar al te graag hoor. En wat was dat…… yessss dat ene cadeau waar ik zo naar verlangde: mijn eigen PS4 met verschillende spelletjes en twee controlers. Ik was helemaal door het dolle heen. Dat ik mij ziek voelde, was ik ineens helemaal vergeten.

Nadat de PS4 was aangesloten ben ik dan onmiddellijk begonnen met het allernieuwste voetbalspel: FIFA 2016. Vanaf dat moment had ik enkel nog oog voor mijn spel waar ik helemaal in opging. Wat was ik gelukkig!

Na nog een beetje met mama gebabbeld te hebben zijn de wensfeeën terug vertrokken. Ik had zelfs geen tijd meer om hen uit te wuiven, zo druk was ik aan ’t voetballen.

Daarom zeg ik nu nogmaals: dankjewel lieve wensfeeën om mij zo’n mooie verrassing te bezorgen in het ziekenhuis, waar ik toch nog een hele tijd ga moeten blijven. Maar vervelen ga ik mij zeker niet !!!!

 

Liefs,

Kerem

 

Wensteam: Nicky, An, Maria en Karin

 

Met dank aan:

Grote Ster – Kleine Ster

Bekijk ook deze wensen: