Op weg naar Lamborghini met Thibo

Large 1024 645 2015 170 thibo   lamborghini

De taxi is ons op 15 maart thuis komen ophalen.

De eerste stap richting Italië. Eenmaal op het vliegtuig begon de spanning te stijgen. Het was dan ook de eerste keer dat we gevlogen hebben. Tijdens de vlucht mochten mijn broer, zus en ik in de cockpit even kijken. (amai zoveel knopjes)

Toen we daar aankwamen zijn we onmiddellijk met de taxi naar de B&B van Sabrina in het centrum van Bologna gereden. Het was daar heel mooi en het was een toffe ontvangst. We hadden 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ik en mijn broer sliepen in de ene kamer en men mama, papa en zus in de andere kamer.

De eerste dag waren we vrij en zijn we met een rode citybus op verkenning gegaan. Bologna heeft ook 2 scheve torens en in ene zijn we binnen geweest. De toren heeft 498 treden (een tijdje stappen).

De tweede dag zijn we naar de fabriek van Lamborghini gegaan. Het was daar heel leuk. Je zag er hoe ze die auto in elkaar staken. In het museum hebben we veel foto’s genomen voor mijn vormsel (mooie auto’s). Ik vind Lamborghini Super!!!!!

Mijn droom is om later ook rond te rijden met zo een auto. Op de derde en ook laatste dag zin we nog eens de mooie plekken gaan bezoeken. En toen was het tijd om naar het vliegveld te gaan. Op het vliegtuig mocht ik de hele vlucht in de cockpit zitten. Dat was heel leuk.

 

Wensteam: Trees, Linda & Caroline

Met dank aan:

Lamborghini Italië

Make A Wish Italië

Ronde Tafel 71 Ninove  - Duck Race

Miss De Luxe

Janine De Koster

KoHa Heilig Hart Hamme - leesmarathon

Bekijk ook deze wensen: