Prinses Linne

Large 1024 645 2015 162 linne   prinses    006

Ik was al even aan het aftellen en eindelijk was het dan zover…mijn wensdag!

Ik had aan de wensfeeën gevraagd om voor één dagje een prinses te zijn, zou deze droom uitkomen?

’s Morgens vertrok ik naar school, de juf vertelde een verhaal over een prinses, nadien werd ik omgetoverd tot een prinses, ik kreeg een prachtige op maat gemaakte roze jurk, gouden schoentjes, een kroon met paarse diamanten, een ketting met een supergrote paarse diamant, een ring en een toverstokje. Ik werd ook geschminkt door prinsessen.

2 grote prinsessen begeleidden mij naar de speelplaats, daar stonden alle kinderen van school mij op te wachten, ze wuifden en klapten in hun handen.

Plots kwam er een koets aangereden, het was een witte koets versierd met roze bloemen, getrokken door 2 zwarte paarden en er waren 2 koetsiers. Mijn mama en papa en een prinses stapten uit, wat hadden zij mooie kleren aan. Zij kwamen mij samen met mijn broer Lars ophalen. Wat was de koets mooi en zo’n zachte zeteltjes. Tijden de rit in de koets leerde prinses Linda mij hoe ik moest wuiven en lachen naar de mensen op straat.

We reden met de koets naar het huis van moeke, daar stond een lange tafel gedekt. Al mijn familie was er, mijn grootouders, tante Tineke en nonkel Jerry. En ook zij waren verkleed.

Na het middagmaal vertrokken we met de koets, waar naartoe? Dat was een verrassing.

We kwamen in de Bergstraat en daar hoorde ik K3 muziek, een beetje verderop zagen we allemaal roze en witte ballonnen hangen. Hotel Villa Monte werd voor 1 dagje omgetoverd tot mijn kasteel.

Een lakei stond me op te wachten, hij overhandigde mij de sleutel van het kasteel. Na de magische woorden “Hocus pocus pas, ik wou dat de deur open was” ging de deur open. Op een roze loper ging ik binnen, de vriendjes van mijn klas vormden een erehaag en maakten een buiging, zij waren allemaal als prinsesjes en ridders verkleed.

Het kasteel was prachtig versierd met roze bloemen, overal hingen ballonnen, er waren snoeptaarten en er stond een lange tafel gedekt, deze lag vol met diamanten en er stond een grote troon aan de kop voor mij.

Toen we aan tafel gingen kregen we allemaal kinderchampagne om te klinken op een fantastische dag. Nadien volgde er een goochelshow met echte muisjes, een konijn en een duif. Samen met al mijn vriendjes hebben we hard gespeeld, gedanst en gelachen op mijn feest.

Het was weer etenstijd, ik mocht buiten in een tentje mijn eigen pizza gaan bakken, voor al mijn gasten werd er ook pizza gebakken en die was superlekker.

Nadien mocht ik een taart van prinses Sofia aansnijden, mijn buikje zat al vol maar de gasten hebben er lekker van gesmuld.

Het was stilaan tijd om mijn feest af te sluiten, we gingen met z’n allen naar buiten en daar werden op het liedje “10 000 luchtballonnen” superveel ballonnen in de lucht gelaten door al mijn vriendjes, familie en andere toeschouwers. Wat was dat mooi!

Ik mocht nog een laatste ritje met de koets beleven, samen met papa, mama en Lars werd ik naar huis gebracht.

Wat een SUPERDAG!!!

En zoals het bij echte sterren gebeurt waren er ook bij mij fotografen en een cameraman aanwezig, ’s avonds kwam ik al op het rtv-nieuws en de volgende ochtend stond ik op de voorpagina van de Gazet van Antwerpen en ook nog een artikel in het Laatste nieuws. Zo kon iedereen die er niet bij was zien wat een fantastische dag ik heb meegemaakt.

Dit is een dag die ik nooit zal vergeten.

Bedankt Annitta, Inge en Willy, jullie zijn een geweldig wensteam! Deze dag was tot in de puntjes af, ongelofelijk hoeveel werk jullie hier aan besteed hebben.

 

Veel liefs van prinses Linne!

 

Het wensteam: Inge, Willy en Annitta

 

 

Met dank aan:

 

Brunel

Koetsen VDB Beerse

Bakkerij De Ceuster-Blockx

Schoenen Torfs

Atelier Hannah Nederland

Bakkerij Buelens

Hotel Villa Monte

AVA papierwaren

De Vier Bollekes

Foto's Van den Bosch Kurt

Praxair NV

Pizza Party at home

Vlaams Muziek Theater

Vastenactie Sint-Ludgardisschool

Bekijk ook deze wensen: