De nieuwe iPhone van Rozan

Large 1024 645 2015 144 rozan   iphone    002

Rozan was zeer nerveus. We hadden afgesproken om haar thuis op te halen, en ze stond reeds beneden op ons te wachten. De activiteiten van haar speciale wensdag waren voor haar nog één groot raadsel, maar dat ze er zin in had stond vast ! 

Samen met haar mama en zus Seyma gingen we op stap. De eerste stop was aan een helihaven, en daar Rozan begon al zenuwachtig te lachen. Dit vond ze geweldig, vliegen met een helicopter ! Nog nooit had Rozan gevlogen, en dat ze hier een vlucht over haar eigen stad ging maken was toch wel speciaal. De piloot was een zeer vriendelijke man, die haar snel op haar gemak stelde. En iedereen kon mee. De vlucht verliep rustig, Rozan keek haar ogen uit en vond het geweldig dat ze ook de Sinksenfoor vanuit de lucht kon terugvinden. 

Na deze vlucht gingen we richting restaurant. Het mooie weer was een extra bonus, dus op het terras buiten konden we genieten van een lekkere lunch. 

De volgende stop was zeer mysterieus. We hielden halt aan een grote hal, een sporthal zo bleek. Wat gingen we hier doen? We maakten kennis met Gilly en Libby - en toen werd het duidelijk. Lerares Libby ging Rozan en de anderen dansles geven. Niet zo maar dansen, maar de enige echte “Michael Jackson moves”. Op de muziek van Thriller hadden we veel plezier. En vermoeiend dat dat was !! Maar daar werd even niet aan gedacht: die pasjes onthouden – de juiste volgorde – houding verzorgen - mooi in een rijtje dansen – en nog zoveel meer dingen waar we moesten aan denken. Uiteindelijk konden we op het einde van de les toch een redelijk geslaagde act neerzetten. We waren echt trots op onszelf, en Rozan heeft beloofd om nog veel te blijven oefenen ! 

Na het afscheid van de dames van de dansschool, werd er weer een nieuwe locatie opgezocht. Bij Huis Baeyens in Antwerpen werd Rozan klaargestoomd voor een fotoshoot. Enkele mooie kostuums – natuurlijk mochten ook die van Michael Jackson niet ontbreken – en de pret kon niet meer op. Rozan was een waar fotomodel die haar net aangeleerde ‘moves’ weer even in praktijk mocht brengen. Het poseren ging vlotjes. Nog een laatste foto met het wensteam, en nog een foto waar het wensteam een kadootje in handen had, en een volgende foto waar Rozan het kadootje overhandigd kreeg…. Wat was dit allemaal? Rozan kon het kadootje niet snel genoeg uitpakken: en ‘hoera!’ – het pakje bevatte een zeer mooie iPhone. Rozan was zo blij, dit was haar wens, en ze kon haar geluk niet op. 

Natuurlijk konden we niet snel genoeg naar huis rijden nu, want die iPhone diende opgeladen te worden zodat Rozan hem snel kon installeren en gebruiken! Het was het einde van een zeer mooie dag, waar we van kunnen zeggen dat iedereen ten volle had genoten. 

 

Wensteam: Sylvie en Hilde 

 

Met dank aan: 

Bekijk ook deze wensen: