Een gamecomputer voor Ferre

Large 1024 645 2016 053 ferre   gamecomputer

’s Middags toen de bel ging kwamen Lizette en Barbara met een eerste verrassing voor Ferre. Dat waren mooie, echte stoere kleren en een T-shirt van Knolpower. Een kwartiertje later kwam Brecht met lekkere pizza’s waar me met zijn allen van gesmuld hebben, met de nodige drank erbij.

 

Daarna stond alweer de volgende verrassing te wachten. We werden met z'n allen met de taxi vervoerd naar het buurtbuis in Wijshagen. Daar stond Barbara ons op te wachten. Spannend. We vroegen ons af wat zou daar toch zijn? Ferre mocht als eerste binnen en de deur open doen. Wat stond daar allemaal? Drie sympathieke gasten met een hoop computers en grote schermen. En ja, Ferre en Seppe mochten samen met hun gamen. Dat vonden ze geweldig.

 

Wat later moesten we Barbara volgen en wat stond daar weer klaar? Een tafel vol met lekkere broodjes en beleg. Amaai, het kon niet op. En dan moest Ferre zijn grootste wens nog komen. Jaja, rond half vijf was het eindelijk zover. We gingen met de taxi terug naar huis waar Lizette weer voor de nodige hapjes, bubbels en versiering gezorgd had.

 

Toen de genodigden er allemaal waren mocht Ferre als eerste naar boven gaan, naar zijn kamer. Daar trof hij zijn grote wens daar aan: een gamecomputer met 2 schermen, verlicht toetsenbord, muis en zelfs boxen. Hij was zo blij en overdonderd.

 

Wij konden verder genieten van de hapjes, bubbels en lekkere taart terwijl Ferre genoot achter zijn computer. Daarvoor een grote dank aan Make-A-Wish®, dikke merci om dit allemaal te organiseren. En zeker niet te vergeten een grote dankjewel aan de sponsors voor dit mogelijk te maken. Merci!

 

Wensteam: Barbara, Brecht en Lizette

 

Met dank aan:

VBC computers Bree

Jef Raemen Bocholt

Nauhaus Maasmechelen

Sfeerhuys Meeuwen

Beenhouwer Aendekerk Opglabbeek

Bakker Daemen Opglabbeek

Cultuurpunt Gruitrode

Fam. Vanoirbeek Zepperen

Vicky Langen Beringen

Aniek Krawinkel Maaseik

Els Henkens Bocholt

Chiro-KSA Berg Tessenderlo

Bekijk ook deze wensen: