Kato wordt juf

Large 1024 645 2015 131 kato   juf    fotoshop

Woensdag 13 april 2016 was het zover. Enkele maanden voordien waren de wensfeeën van Make-A-Wish® langs geweest om haar allerliefste wens te ontdekken.

Nietsvermoedend ging Kato zoals altijd naar haar klas. Onder toeziend oog van de mensen van RTV- TV gingen de wensfeeën van Make-A-Wish® Kato ophalen in haar klasje. Er werd verteld dat vandaag haar allergrootste wens ging uitkomen : juf zijn in haar favoriete klasje, de 3de kleuterklas van juf Els, excuseer, Juf Kato. Vandaag is Kato voor één dag Juf Kato. Je kon haar meteen zien stralen.

Samen met haar klasgenootjes is ze dan naar de kleuterschool gestapt, waar Kato van een geweldige ontvangst genoot, inclusief rode loper.

In de 3de kleuterklas mocht ze, samen met juf Els, de aanwezigheidslijst doornemen, haar favoriete gedicht aanleren aan de kleuters, samen knutselen en nog vele andere dingen doen die een juf doet. Dit terwijl alles ook nog eens gefilmd werd door de camera’s van RTV. Kato werd ook geïnterviewd en ze deed dat zeer goed. Ook de geschreven pers was aanwezig.

Je kon zien dat Kato genoot van al die aandacht.

Op het einde van de schooldag hebben de juffen en meester voor Kato nog een dansje gedaan op de tonen van K3’s “10000 luchtballonnen”, Kato is fan van K3. Kato kreeg ook nog een T-shirt met het opschrift “ superjuf” en aansluitend werd er door elk kleutertje een ballon opgelaten.

Dit was voor Kato "haar allerbeste dag ooit “, vertelde ze nadien.

Een welgemeende bedankt aan iedereen die aan deze mooie dag heeft meegewerkt.

Groetjes,

Mama & papa van Kato

 

 

 

Wensteam: Eva, Kelly en Kaat

 

Met dank aan:

* Wafelverkoop TKO Vilvoorde

* Multicultural Cuisine KU Leuven

* Kleuterschool De Groeituin in Grootlo

* Planckendael

Bekijk ook deze wensen: