Jens ontmoet Arjen Robben

Large 1024 645 2015 120 jens   mng arjen robben

Op 19 februari 2016 zijn we vertrokken richting München met als doel een ontmoeting met Arjen Robben van Bayern München.

 

Op het vliegtuig wachtte me al een eerste verrassing. In de cockpit kreeg ik een deskundige uitleg van de piloot en mocht ik plaats nemen achter het stuur. Het vliegen heb ik wel aan de piloot overgelaten.

 

Eenmaal in München stond Iris van Make-A-Wish® ons op te wachten. Na het inchecken in het hotel zijn we het centrum van München gaan verkennen.

 

De volgende dag, moesten we al vroeg uit ons bed en kregen we een privérondleiding in het trainingscentrum van Bayern München. Daar is mijn wens dan in vervulling gegaan. Arjen Robben signeerde mijn club-shirt en ik gaf hem het beertje van Make-A-Wish®. Daarna hebben we de volledige training kunnen volgen.

 

Hij verraste ons met tickets voor de match die hij zelf geregeld had. Na een schnitzel, cola en frietjes gingen we naar de Allianz Arena waar we samen met 75000 anderen van de match genoten hebben.

Zondag was een vrije dag en hebben we een bezoek gebracht aan het Olympisch dorp. Maandag vertrokken wij naar huis en de ploeg van Bayern München ging richting Juventus. Ik ben nog op de foto kunnen gaan met de mascotte en een aantal andere topspelers zoals Lewandowski, Ribéry, Vidal, enz.

Dank u wel aan het volledige Make-A-Wish® team voor alles.

 

Jens

 

 

Wensteam Trees – Benny - Marleen

 

Met dank aan:

* Arjen Robben (Bayern München)

* Woestijnvis

* Global Travel

* Leonardo Residenz Hotel

* Music for Life

Bekijk ook deze wensen: