Prinses Amelia in Disneyland

Large 1024 645 2015 095 amelia   dlp    001

Amelia’s eerste Paasvakantie begon met een verrassingsbezoek van haar wensfeeën. Zij brachten als tastbare verrassing een plattegrond kaart mee van een gebied waar heel veel bekenden van Amelia wonen. Daar stond, onder andere, het huis van Mickey Mouse en een mooi groot roze kasteel!

 

Een paar dagen later gingen we gepakt, gezakt en met buggy op weg met de auto naar deze plek. Het hotel was in ieder geval heel erg groot en Amelia kon overal Mickey’s afbeelding herkenning. Het dubbele bed voor Amelia en haar kleine zusje viel ook erg in de smaak want dubbele bedden veren immers beter dan enkele.

 

Het duurde niet lang of we gingen op zoek gaan naar Mickey in zijn Mickey-huis. In plaats van Mickey vonden we in het park echter een heleboel andere aantrekkingspunten: het kasteel, de draaimolen, de prinsessenjurkjes die zonder twijfel overal op kinderooghoogte klaar hangen om gepast te worden en daarna volgde bijna direct de grote parade. Iedereen leek wel aanwezig! Beide meisjes, die tegen dan moe in hun dubbele buggy zaten, kregen bovendien ook nog eens extra aandacht en high-five's.

 

De tweede dag was een echte top dag. Mama & papa hadden zich goed voorbereid op twee energievolle meisjes en dat werd hen in dank afgenomen. De dag begon met een bezoek aan het Mickey-café waar Amelia haar hart ophaalde door zoveel bekenden te ontmoeten. Mickey wou zelfs met haar dansen! Even later in het park ging de verwondering gewoon verder. We werden van de ene naar de andere figuur geloodst. Slechts na haar te herinneren aan de verrassingsontmoeting ,wie oh wie zou er haar opwachten, gingen we terug naar City Hall. Dit was zeker de moeite want daar kwamen de ijsprinsessen Anna en Elsa tevoorschijn! Ze leerden Amelia hoe ze het beste kon draaien om haar jurk te laten opbollen!

 

Het zonnetje bleef de rest van de dag zowel letterlijk als figuurlijk schijnen en pas tegen de avond aan sjokten we blij en voldaan terug naar het hotel. Nog even een sprong in het zwembad voor Amelia en papa, waarbij mama en kleine zus zich bleven verbazen over Amelia’s energiepeil en nog lekker eten.

 

De volgende dag gingen we iets dieper het park in en ontmoeten we nog meer prinsessen. We zullen ons de blije kreten nog lang blijven herinneren en hopen dat Amelia haar eigen kinderlijke vreugde nooit zal verliezen.

 

Wensteam: Filip en Rosanne

 

Met dank aan:

Catan for life

Disneyland

Bekijk ook deze wensen: