Gage’s super coole verjaardagsfuif

Large 1024 645 2015 160 gage 18de verjaardagsfeest 2

Op 4 maart ben ik 18 jaar geworden en kreeg ik van Make-A-Wish een verjaardagsfuif.

Ik wist niet wat ik moest verwachten want het was 1 grote verrassing. Om 16u moesten we klaar staan en kwam mijn wensteam mij oppikken. Ineens stond er voor de deur een redbulhummer met een DJ-set op. Dit vond ik echt cool en spannend om met mee te rijden.

Met de hummer werd ik afgezet in Vorselaar en kreeg ik van de chauffeur nog een verrassing, een heel karton redbul. Hier was ik er blij mee omdat ik dit graag drink. Daarna moesten we ergens binnen gaan en ik had eerst niet door wat het was. Het was dus een tattoo shop.

Daar hebben ze een tattoo gemaakt voor mij met een doodskop en het op mijn arm gezet met een voordruk. Het was er mooi en heb er vele complimenten over gehad.

Toen was het tijd om naar de feestzaal te gaan. Daar stond een DJ op me te wachten om samen een playlist te maken. Die heb ik achteraf meegekregen naar huis en nog veel afgespeeld. Ook was er een frietkraam buiten waar we lkekkere frietjes konden eten. Toen de gasten binnenkwamen mocht ik ook zelf achter de draaitafel staan, dit vond ik erg plezant. De fuif en de DJ’s waren echt top. Ik heb me super geamuseerd samen met mijn familie en vrienden.

Deze dag was er één om nooit te vergeten. Het was alles wat ik maar kon wensen.

Bedankt aan heel de organisatie van Make-A-Wish en natuurlijk ook mijn wensteam voor deze unieke kans

Gage

 

Wensteam: Hilde, Maggi en Willy

 

Met dank aan :

 

Brunel consultants nv - business challenge

Oxyde Belgium bvba

Smile events

DJ Beat P

DJ C-LES

DJ MC-B!E

DJ Irvin-C

Jan Teunis – Adrie de Kok

Azza service point

Jet import nv

Bakkerij Schoenaers

Blackout Tattoo – Jan Vanderoos

Boels rental

Tony De Vis

The gin gents

Foodtruck

Bekijk ook deze wensen: