Lander droomt heerlijk in zijn boomhutbed

Large 1024 645 2015 115 lander   boomhutbed

Lander slaapt hoog en droog

Het begon met een bezoekje van de wensfeetjes, die me vroegen om even hardop te dromen en dat heb ik gedaan! Als ik samen met mijn broers iets onvergetelijks mocht beleven, dat zou al geweldig zijn en wat een dag bleek het te zijn.

Op maandagmorgen, 21 december, werden we verrast door de wensfeetjes. Ze stonden met een taxibusje, met chauffeur, klaar om ons hele gezinnetje op te halen. We waren allemaal even verbaasd, zelfs mama en papa, want die wisten ook van niks!

Onze tocht begon bij JBC, waar ik uitgedost werd in een nieuwe, feestelijke outfit, om die dag echt als feestvarken door te gaan! Heerlijk, zo eens verwend worden. Met een strikje om de hals was een 'kleine Stromae' te zien, zo zei mijn mama toch.

Vervolgens zetten we koers naar Zutendaal waar we mijn lievelingsrestaurant bezochten. Daar wachtte ons nog een verrassing, want zelfs ma en pa en ook mijn moeke en opa zaten mee aan de feesttafel! Verrast worden met lekker eten en lieve mensen om je heen, dat is echt puur genieten! Ik zag ook dat mama en papa hiervan genoten, al bengelden er wel wat traantjes, maar mama zei dat dit van opperst geluk was. Ma grapte nog na dat we geluk hadden dat de wensfeeën het restaurant van tanteke gekozen had, anders zaten we misschien wel in de Quick, hihi.

Na al dat lekkere eten, bleek er nog een verrassing te zijn. Niemand van ons had ook maar één idee wat het zou worden. De broers hadden natuurlijk al goed zitten meesnuiten in de taxibus dus toen we in Hasselt aankwamen riepen ze in koor; "hiep hoi, we gaan naar Plopsa Indoor". Goh, wat was dat lang geleden voor mij, dat ik nog eens een pretpark had mogen bezoeken. Ik kon mijn geluk niet op en heb gegierd, gebruld en genoten in de vuurtoren, de boot, de klimtoren en zoveel meer.

Moe gespeeld, hoorden we de boodschap dat het park ging sluiten, waarna we terug huiswaarts keerden. In het taxibusje zeiden de broers nog tegen me;" Lander, al is dit niet uw eigen wens geweest (ik had een boomhutbed gewenst), we hebben een superdag gehad he! En ik denk," zei onze Matisse ,de grapjas," dat die wensfeetjes zelf graag op attracties zitten, dus daarom zijn we hier geweest'!" Wat hebben we toen moeten lachen. Mama nodigde de wensfeetjes thuis nog even uit want ze wou hen toch wel extra bedanken voor deze superdag.

Thuisgekomen vielen onze ogen en mond open van verbazing. Ballonnen en vlaggetjeslijnen en heel onze familie die ons zat op te wachten, wat deed dat deugd! Mensen die altijd naar verdiepje 4 gekomen zijn om te supporteren voor mij en chemokasper, heerlijk dat zij er nu bij waren. We hebben geklonken, met kinderchampagne en echte voor de grote mensen. Daarna riepen ze mama, papa en mij even apart om te ontdekken dat onze kamer omgetoverd was tot een heerlijke jungle! Mijn boomhutbed stond daar, rijkelijk versierd met boeken, schatkisten en knuffelvriendjes in een kamer met alles erop en eraan! Ik riep uit volle borst "broers, kom nu eens kijken, dat is echt niet te geloven"

Ik kan het nog steeds niet geloven dat die wensfeetjes ons zo in de watten gelegd hebben, dat is een droom op zich! Natuurlijk weet ik dat dit niet zomaar komt, want zo ziek zijn is echt niet leuk, maar het doet me genieten en zorgeloos dromen, van een leven waarin we allen terug gezond zijn en genieten van elke dag! Ooit komt alles goed, dat zegt mama en papa ook, zeker met zo veel liefde om ons heen!

Dank jullie wel voor deze prachtige ervaring!

dikke zoen

Lander (en ook van de broers en mama en papa natuurlijk)

Wensteam: Karin, An en Patricia

Met dank aan:

* Sensa Interieur Riemst

* Autoverhuur Paesen Hasselt

* Woody Hasselt

* Dupont Ludo

* De Olifant Hasselt

* wereldrecord darten

* Koen en Colette

* Milka online paasei-zoektocht

* JBC Bilzen

* 50j bestaan Van Robaeys

Bekijk ook deze wensen: