Ilyan ontmoet superhelden

Large 1024 645 ilyan superheld

Zaterdag 23 april 2016 was het dan zo ver, mijn wensdag.Eerst moest ik nog goed rusten want het ging een drukke dag worden. Na mijn middagdutje kwamen er eerst al een paar vriendjes en vriendinnetjes langs om mij uit te wuiven. En toen, toen waren de wensenfeeën daar. Ze vertelden ons dat er nog iemand ging komen.

Wat een verrassing! Ineens kwam daar een megagrote auto aangereden, een hummer limousine. Uit de limousine kwam al een eerste superheld gesprongen. Mega Wensie, de superheld van Make-A-Wish®. We stapten samen in de auto stappen en vertrokken. Mega Wensie vertelde ons dat we eerst naar een geheime locatie werden gevoerd. Deze locatie moet ten allen tijde geheim blijven dus we moesten beloven dat we nooit maar dan ook nooit tegen iemand zouden zeggen waar we geweest waren. We reden dan ook naar de plaats waar alle superhelden samen komen om te trainen en om hun trucjes te oefenen. Vandaag mochten wij mee oefenen!

 

Daar aangekomen werden we opgewacht door nog andere superhelden: Captain America, mijn grootste idool, maar ook Wolverine en Green Arrow! Captain America en ik hadden hetzelfde kostuum aan, cool! Omdat de superhelden natuurlijk een andere taal spreken, vertaalde Mega Wensie alles wat we wilden weten en wilden vragen aan hen. Op deze manier konden we toch praten met de superhelden.

 

Toen ik aan Captain America vertelde dat ik zijn grootste fan was, antwoordde hij dat hij ook mijn grootste fan is, hoe cool is dat! Hij heeft het zelfs in het Nederlands gezegd want die woordjes had hij speciaal voor mij geleerd!

Daarna hebben we samen verschillende trucjes geleerd. We leerden salto’s maken, op muren klimmen, heel hoog springen en over hindernissen kruipen. Tot we ineens telefoon kregen. Er was een boef die een horloge had gestolen, tijd dus om de superheldentrucjes uit te proberen.

 

Eerst reden we rond met de limousine om de boef op te sporen. Toen we hem gevonden hadden sprongen we uit de auto en probeerden we hem te vangen. Ik heb zelfs echt met de boef gevochten. Verschillende keren kon hij ontsnappen, maar uiteindelijk hebben we hem kunnen overmeesteren. Omdat we de boef hadden kunnen pakken kregen we een medaille en mochten we zelf onze superheldvrienden ook een medaille geven!

 

We kregen nog een aantal cadeautjes en ook nog cinematicketjes om naar de nieuwe film, Civil War, van Captain America te gaan kijken. Daarna reden we terug naar huis. Thuis aangekomen waren er heel veel vriendjes en vriendinnetjes die ons op stonden te wachten. Ze hadden massa's spandoeken en tekeningen gemaakt en overal waren er ballonnen opgehangen. Ik was wel geschrokken want dit had ik niet verwacht. We hebben samen nog een beetje gespeeld op straat tot het tijd was om in ons bedje te kruipen. Het was wel moeilijk om in slaap te geraken want het was zo’n leuke dag geweest!

 

Toen ik de volgende ochtend wakker werd drong het pas echt tot mij door. We hadden een echte boef gevangen en ik had meegevochten en we hadden de echte superhelden gezien, … wauw!

Dank u wel lieve wensenfeeën voor deze super leuke wensdag!

 

Liefs, Superheld Ilyan, superbroer Xiebe en ouders

 

Wensteam: Hilde, Annie en Hilde

 

Met dank aan:

* Mega Wensie, Captain America, Wolverine en Green Arrow

* Jumping Antwerpen

* The Limo

* Chauffeurs: Chantal en Marijke

* Filmcrew: project Wolf

* De Vloere Pistolet

* Inzamelactie Heilig Hart van Maria Berlaar

Bekijk ook deze wensen: