Amelie wordt een prinsesje

Large 1024 645 2015 028 amelie  prinses zijn   grote foto volgt nog

Amelie is een heel lief meisje van 5 jaar. Haar wensteam kreeg de vraag om te zorgen dat zij eens een echte prinses kon zijn. Dus werd er geregeld dat Amelie haar droom uit zou komen.

 

Samen met haar moeder en zus werd Amelie thuis opgehaald door een echte hofhouding. Lakei en hofdames stonden ter beschikking om ook hen in hun eigen aangepaste kledij te helpen.

 

Heel het gezelschap vertrok naar Pizzahut om daar samen lekker te gaan eten. Amelie mocht er zelfs haar eigen pizza klaarmaken in de keuken!

 

Na afloop ging de tocht verder. De prins nodigde Amelie uit om samen met hem in een echte koets verder te rijden. Het hele gezin genoot met volle teugen. Voor de koets uit liep de hofhouding en natuurlijk kon prinses Amelie niet anders dan wuiven naar de mensen die ze passeerden.

 

Aangekomen op de Meir in Antwerpen hield de koets halt aan het Paleis op de Meir. De rode loper was uitgerold, de butler stond te wachten en Amelie mocht hier op de thee gaan bij een echte prinses. Vol verwondering stond onze prinses rond te kijken. De aandacht van de voorbijgangers nam ze er graag bij.

 

In het paleis werd prinses Amelie ontvangen door prinses Linda, een echte prinses die haar de kneepjes van het vak zou bijbrengen. Samen verkenden ze het paleis, werd er geleerd hoe ze moest buigen, eten, dansen.... alle dingen die een prinses hoort te kennen.

 

En dan was het zover: prinses Linda verwachtte hoog bezoek. Prinses Anna en prinses Elza van Frozen kwamen op bezoek! Samen hadden ze een mooie tijd, werd er lekker gegeten en veel plezier gemaakt.

 

Maar ook aan deze mooie dag kwam een einde. De hele weg naar huis is de glimlach niet meer van Amelie's gezicht verdwenen! Ze vertrouwde haar moeder nog toe : "Mama, alle mensen dachten echt dat ik een prinses was hé!"

 

Weer een mooie wensvervulling, een droom die realiteit werd. Het was een schitterende dag!!!

 

Wensteam : Peter en Hilde.

 

Met dank aan:

Maria Fierens

Bakkerij Schoenaers

Paleis op de Meir

Pizza Hut

Cosplay 4 Charity

Geboorte Juliette Verheyen

Bekijk ook deze wensen: