Alexandra knipt het lintje van haar slaapkamer

Large 1024 645 2015 017 alexandra   slaapkamer

Iedereen was al vroeg uit de veren want op 26 september 2015 was het zover, de wensdag van Alexandra zou vervuld worden. Al snel stonden de eerste camionetten aan de deur voor de levering van de meubeltjes. Om Alexandra nog even in spanning te houden, besloot het wensteam om haar even mee op stap te nemen. Alexandra koos ervoor om haar nonkel mee te nemen voor deze grote dag.

 

JBC was dan ook de eerste verrassing van de dag. Na goed te hebben rondgekeken werd ze in een prachtige nieuwe outfit van JBC gezet, met bijhorende accessoires. Alles was tot in de puntjes in orde zodat ze klaar was voor de volgende activiteit van de dag.

 

Als tweede verrassing nam het wensteam haar mee naar de bowling in Dendermonde. Na een spelletje met drank en versnaperingen werd besloten om terug naar huis te rijden zodat alles klaargezet kon worden voor de inhuldiging van de kamer en het avondeten.

 

Aangezien Alexandra graag pizza’s eet had het wensteam pizza’s besteld bij Pizza Hut. Niet alleen Alexandra, maar ook het gezin, de helpers en het wensteam hebben mee genoten. Iedereen kon gezellig rond te tafel vertellen wat er die dag allemaal al was gebeurd.

 

Nadien mocht Alexandra eindelijk het lint van de kamer officieel doorknippen en stond ze even versteld van haar nieuwe kamer. Alexandra wist niet waar eerst kijken en kroop snel op haar nieuwe hoogslaper. Tijdens de inhuldiging werd nog een receptie gehouden om de wensdag feestelijk af te sluiten. Alexandra zal nog lang geniet hebben van haar kamer en dit dankzij Make-A-Wish® en haar super wensteam.

 

Wensteam: Marcelle, Ann en Jolien

 

Met dank aan:

JBC Dendermonde

Pizza Hut Dendermonde

De Grute Plattoo

Bekijk ook deze wensen: