Simon ontmoet Piet Piraat

Simon geniet duidelijk van zijn gezelschap
Large 1024 645 2014 119 simon   mng piet piraat plopsaland

Vandaag is mijn wensdag, ik mag mijn grote idool Piet Piraat ontmoeten.

Om 9 uur staan wensfeeën Veroni en Liliane aan de deur en vragen of ik er klaar voor ben. Natuurlijk, ik heb zelfs mijn piratenpak aangetrokken.

Als de taxi aan de deur stopt, stap ik met papa en mamie en de wensfeeën in de auto en gaan we op weg naar Arendonk, waar we Lore, tante Wendy en nonkel Ben gaan ophalen. Zij mogen ook mee want Lore is mijn beste vriendinnetje.

Het is wel een lange rit maar onderweg speel ik wat spelletjes met Lore.

Om kwart voor 1 komen we aan in Plopsaland De Panne en hebben we nog even tijd om snel iets te eten. Dan mag ik Piet Piraat ontmoeten om kwart voor 2. We worden naar de kleedkamer van Piet Piraat gebracht en Berend Brokkepap is er ook bij. Ik mag allerlei vragen stellen aan hem en samen zingen we ook nog enkele liedjes. Wat is Piet Piraat groot.

Na een kwartier moet hij naar het podium voor zijn Halloween show en wij mogen ook gaan kijken. Het was een hele leuke show met spoken en een schat die moest gevonden worden.

Na de show hadden we nog ruim de tijd om Plopsaland te verkennen. Het plop kabouterbos, de auto van Rox, het kasteel van Prinsessia, alles was even leuk om te zien. Als afsluiter eten we nog een lekker frietje met balletjes in tomatensaus in het land van Piet Piraat.

Dan was het tijd om terug te keren naar huis. Eerst Lore naar huis brengen en daarna terug naar Hasselt. Dit was een superfijne dag waarvan ik volop genoten heb : dankjewel Make-A-Wish® en de wensfeeën, jullie waren fantastisch.

 

Wensteam: Veroni, Liliane, Winnie en Lizette

 

Met dank aan:

 

Bekijk ook deze wensen: