De bedbox van Yara

Yara's nieuwe bedje ligt zalig
Large 1024 645 2014 076 yara   bedbox

Yara wist niet goed wat haar te wachten stond. We hadden haar gezegd dat het een speciale dag voor haar ging worden. Papa was haar 2de zusje halen bij haar Moeke. Toen ze dat wist,  kwam er al een grote glimlach op haar gezicht. Voordat papa thuis was, was de eerste verrassing er al.  Eén van haar wensfeeën was al toegekomen en had de eerste verrassing voor haar bij. Yara mocht een mooie prinses zijn, een echt Elza (uit Frozen) kleed.  Yara was enthousiast en toen ze het kleed aan had voelde ze zich dan ook een echte prinses.

Na een broodmaaltijd met het gezin en de wensfeeën kwam dan de 2de verrassing van de dag. Yara ging op weg met haar auto hierin zaten ook papa, broer en een wensfee. Haar zusjes en mama gingen met de taxi naar een nog onbekende bestemming.

Eens aangekomen op de bestemming herkende Yara de plaats. Het was sense-city, het snoezel paradijs van St-Oda. Hier was Yara al vaker op bezoek geweest maar voor de andere leden van het gezin was het de eerst keer.  Na de uitleg over alle plaatsen en de apparatuur, aan broer en papa, kon het genieten beginnen.

Prinses Yara was in de snoezelkamer, eerst ging ze in haar stoel de visjes uit het water sturen. Daarna mocht ze uit haar stoel. Ze was niet te houden want ze mocht op het grote bed. In dat bed was er een rozentuin en uit het plafond kwam er een waterval van lichtjes. Eens Yara onder de waterval van lichtjes lag, kon de pret niet op. Ze ging al giechelend met haar armen de sliertjes vangen.

Na een 2 uur te hebben genoten en te ontspannen was het weer tijd om naar huis terug te keren. Wat er daar aan het gebeuren was, daar had ze nog geen idee van. Thuis werd Yara verwelkomt door de wensfeeën en werd haar wens in vervulling gebracht. In een hoek van de woon-zitkamer stond er een mooie snoezelbox. Er lagen ook nog een paar spulletjes in de box, ingepakt als cadeautjes. Yara deed deze samen met haar broer en zussen open. Wat was ze content. Alsof dat nog niet alles was, ging de bel nog een aantal keren. Er was een feest georganiseerd voor haar. Haar beste vriendin Inge kwam binnen en Yara sprong bijna uit haar stoel. Ook al haar grootouders, die ze ontzettend graag ziet, waren uitgenodigd.

Na zoveel verrassingen en zoveel plezier was het tijd om te gaan slapen. Yara had zichtbaar heel hard genoten van deze dag vol verrassingen. Ze ging tevreden en voldaan slapen.

 

Wensteam: Sonja, Ingrid, Jana, Lizette

 

Met dank aan:

 

Bekijk ook deze wensen: