Bryan ontmoet Regi

Regi en Bryan
Large 1024 645 2015 116 bryan   m g regi    003

Op woensdag 18 november 2015 zaten Bryan, mama, Dany en ik vol spanning te wachten tot de bel ging.

Voor ons neus stond een prachtige witte hummer limousine. Bryan zn oogjes blonken van blijdschap. Eenmaal in de limousine waren zijn eerste woorden "wouw". Al die snufjes, lichtjes, zo groot,…

Na een lange rit kwamen we aan in Antwerpen. Er was voor ons en de mensen van Make -A-Wish® een etentje gereserveerd. We kregen lekkere ribbetjes voorgeschoteld. Voor Bryan met frietjes, voor ons met gebakken patatjes en lekkere groentjes.

Nadat we ons buikje rond gegeten hadden, gingen we terug naar de limousine. Die bracht ons dan naar een zaaltje voor de grote verrassing voor Bryan. Na enkele minuten vol spanning kwam hij plots toe. De enige echte Regi!

Bryan was zodanig blij dat hij eventjes het noorden kwijt was. Toen hij even later kwam weer tot zichzelf kwam waren zijn eerste woorden naar Regi toe: "waar zijn die handjes?"

Na wat te staan praten en heel wat foto's genomen te hebben, kwam het slaapmannetje bij Bryan langs. Het was tijd om naar huis te gaan. De limousine bracht ons tot aan ons huis.
Bryan kroop direct zijn bedje in om te dromen van de fantastische avond.

Dank u Make-A-Wish® om Bryan zijn wens uit te laten komen.

Het was een prachtige avond. Vele groetjes Ann-Sofie (zus van Bryan)

 

Wensteam: Greta en Myriam

 

Speciale dank aan:

Bekijk ook deze wensen: