Het superheldenfeest van Warre

Spiderman Warre met zijn vriendjes en spiderman
Large 1024 645 2015 097 warre   superheldenfeest

Weken keken we er samen naar uit en eindelijk was het zover. De grote Warre-dag! Reeds bij het ontwaken kwamen de eerste vragen: Hoe lang moet ik nog wachten? Zou er een springkasteel zijn? En frietjes? Dat zijn stoutste dromen overtroffen gingen worden, wisten we toen nog lang niet.

14u. Iemand aan de deur! Vol enthousiasme springt Warre recht en opent hij de deur voor zijn wensteam. Het is Betty  die ons komt ophalen. Maar niet voor een eerste cadeautje wordt uitgepakt. Een écht spidermanpak, het ideale feesttenue voor wat komen gaat.

Iets later zitten we in de auto. Betty brengt ons naar “de campagne” in Drongen. Een echt kasteel met ridders in vol ornaat, die koning Warre welkom heten. Samen met de ridders staan ook een heleboel vrienden klaar om Warre onder luid applaus te ontvangen. Zijn vriendjes springen ondertussen al wild heen en weer op het springkasteel. Jaja! Een écht springkasteel!

Even van de kaart door alle indrukken, begint Warre zijn tocht op de feestlocatie. Een springkasteel, ridders die wat later op de middag een toernooi doen, een feestzaal in spiderman kleuren, pannenkoeken en andere hapjes, cadeautjes, een goochelaar die warempel de echte spiderman tevoorschijn tovert…zowaar alles waar Warre van droomde. Alsof dat nog niet genoeg was reed er wat later een frietmobiel het domein op en nog wat later een echte ijskar zoals je die op de Korenmarkt in Gent ziet staan.

Moe en meer dan voldaan ronden we om 20u de feestelijke dag af.

Warre zijn droom om een feest te krijgen met alles erop en eraan kwam op 10 oktober 2015 uit!

En ook onze droom, als ouders, om Warre eens in de bloemetjes te zetten na de 3 jaar strijd, maar ook al onze vrienden waarop we steeds konden rekenen te bedanken, werd vervuld. BEDANKT!

Warre: “Ik vond het super leuk met het springkasteel en de vele cadeautjes en super cool met die tovenaar en spiderman. Ik zou nog wel eens zo een feest willen  ”

 

Wensteam: Bettie, Davy en Nadine

 

Met dank aan:

 

Bekijk ook deze wensen: