Zion krijgt een go-kar

Zion toont vol trots zijn nieuwe aanwinst
Large 1024 645 2015 081 zion   go kart

24 oktober 2015 was een dag waar wij enorm naar uitkeken. Het was dan ook een fantastische dag.

Om 12.30uur werden wij opgehaald door het super team van Make-A-Wish®. Hoe, dat wisten we niet, was het met een snelle wagen of een bus, wie weet!

Om 12.00uur, stroomden heel onze oprit vol met familie, vrienden, buren enz. Al deze mensen kwamen ons mee uitzwaaien om 12.30u. En ja hoor, Zion stond vol ongeduld te wachten tot zijn snelle wagen arriveerde: de “Zionmobiel”.  Een groene cabrio waar Zion heel de dag in mocht rond rijden samen met Andreas van Make-A-Wish®.

De auto stopte tussen alle mensen op onze oprit en Zion mocht onmiddellijk plaats nemen, met een brede smile op zijn gezichtje.  Zina, mama, papa en Joze mochten in een busje achter de Zionmobiel. Toen konden we vertrekken, 100 handen de lucht in om ons uit te zwaaien en weg waren wij.

Eerst richting JBC in Mol, waar Zion zich volledig zelf helemaal in het nieuw mocht zetten. Zion koos een mooie grijze broek, trui en vest. Aan de kassa mocht hij zelf alles scannen en kreeg hij nog 2 leuke kadootjes van de mensen van JBC.

Daarna terug in de “Zionmobiel” richting de volgende winkel. Hier mocht Zion nog reuk en zeep kiezen, want winkelen is iets wat onze Zion heel graag doet.  Daarna kwam er een nog grotere verrassing. We stopten op de parking van de karting in Mol. Amai, als dit niet spannend was!

Eerst dronken we nog iets en daarna werden we beneden verwacht om onze race pakken aan te trekken en de juiste helm te kiezen.  We kunnen starten, spannend! Op Zion zijn gezichtje kwam weer een lach en hij genoot ervan om zelf rondjes te rijden in zijn kart. We mochten zelfs 2 reeksen rijden, wat gewoon super was.

Van die snelle auto’s hadden we wel reuze honger gekregen. We werden naar McDonald's in Mol gebracht waar we met z'n allen heerlijk gesmuld hebben van hamburgers en frietjes.

Na de McDonald's zei Steven van Make-A-Wish® ons in het busje dat de dag erop zat en vroeg of we ervan genoten hadden.  Ja natuurlijk, het was super leuk geweest, dat kon je zeker merken aan Zion. Maar niets was minder waar, het was echt nog niet gedaan. Toen we  thuis kwamen stonden ze ons weer op te wachten. Achter de poort stond nog een geweldige verrassing voor onze Zion te wachten: een nieuwe groene berg go-kar met aanhangwagen en allerlei accessoires.

Super, dank jullie wel, Zion was en is er dolgelukkig mee.

Binnen in ons huis, dat versierd was met slingers was de tafel mooi gedekt om samen met de moeke’s en voke’s en het Make-A-Wish® team nog te klinken op deze geweldige dag met een lekker stuk taart en een glaasje bubbels.

Nog een extra woordje van dank aan Make-A-Wish® en voor ons persoonlijk aan Steven, Rosanne en Andreas: dank jullie wel voor deze dag. Jullie zijn geweldig. Dit blijft voor ons een dag om nooit meer te vergeten,

Vele knuffels van Zion, zijn zus Zina, zijn mama en papa en Joze

 

Wensteam: Andreas, Steven en Rosanne

 

Met dank aan:

Bekijk ook deze wensen: