Iben bezoekt een training van Club Brugge

Iben met zijn idool
Large 1024 645 2015 082 iben   training club brugge

Zondag 6 december 2015, een sinterklaasdag om nooit meer te vergeten.

We zouden worden afgehaald tussen 9u30-10 uur door ons wensteam.  Wat stonden wij te popelen van ongeduld. Zou het Club Brugge worden? Zou ons ventje eindelijk zijn grote voorbeeld en idool, Ruud Vormer, mogen ontmoeten en misschien met hem een balletje mogen trappen? Een heleboel vragen die het allemaal zo extra spannend maakten.

Klokslag 10 uur ging de bel. Het was een blij weerzien met ons wensteam en de chauffeur van dienst. Heel geheimzinnig werd er ons gevraagd om plaats te nemen in de wagen. Iben mocht vooraan plaatsnemen. Niks kwamen we tekort, de lievelingsdrank van ons ventje zat in de auto, chipjes voor de honger te stillen, etc.

Omstreeks 11u30 kwamen we aan in Brugge. We stopten op een parking van de Carrefour waar al grappend werd verteld dat we boodschappen gingen doen. Niks was minder waar. We gingen samen naar een  restaurant. Het eten was er overheerlijk. Iben koos voor kip, zijn favoriete gerecht en als dessert mocht zijn chocomousse niet ontbreken.

Na de fantastische maaltijd namen we terug plaats in de auto en reden we, jawel, naar het Jan Breydelstadion van Brugge. Goh, wat was Iben in extase!
Eerst nog even langs de Club shop passeren waar Iben iets mocht kiezen. Lang duurde zijn zoektocht niet, vastberaden koos hij voor het trainingsjasje
Na het shoppen trokken we richting Vip-balie. We werden heel hartelijk onthaald en persoonlijk begeleid naar zitplaatsen met een fantastisch zicht op het voetbalveld. De sfeer, de muziek, de spelers (we wonnen met 2-1 van Charleroi ) kunnen we niet beschrijven. Nog nooit waren we in een echt stadion geweest, de sfeer was spectaculair!

Hierna werden we begeleid naar de loges van de spelers. Meunier kwam een high-five geven,  de beertjes van Club Brugge zorgden voor het entertainment ,een heel vriendelijke coach kwam het T-shirtje van Iben terugbrengen vol met handtekeningen van de spelers. Maar Iben wachtte maar op 1 iemand, zijn idool Ruud Vormer. Toen deze binnenkwam, goh, wat straalde hij! Hij kreeg zijn handtekening op zijn T-shirt en mocht met Ruud het veld op. Een moment om nooit te vergeten. Ruud Vormer trapte een balletje met Iben. Wat er dan door ons heenging, een gevoel van ontzettende dankbaarheid dat Ruud Vormer wat tijd doorbracht met ons ventje, een balletje trapte en wat praatte met hem en ons. Een erg sympathieke kerel die we voor altijd een heel warm hart toedragen. Hij had ook nog een verassing voor Iben, een Club Brugge tas met daarin een T-shirt van Vormer, een sjaal van Club Brugge en nog heel wat andere leuke spulletjes. Iben mocht ook plaatsnemen op de stoel van Michel Preud’Homme en werd getrakteerd op heel wat uitleg over het grasveld, het logo van Club Brugge, …

Tot op heden genieten we nog altijd na, bewonderen we regelmatig de foto’s en het filmpje van de voetballende Iben en Ruud Vormer, die massaal werd gedeeld op facebook.
Nooit zullen we dit vergeten. Duizendmaal dank aan iedereen die het mogelijk maakte om Iben de dag van zijn dromen te laten beleven!
Warme groet,
Jacques,Fanny,Flore en Iben

Wensteam:  Marleen, Petra en Pascale

Met dank aan:

*Ruud Vormer

*Club Brugge / Peter Gheysen                                                                                      

* Chauffeur Philippe Lommens

*Danny Vercarre - Pelgrimstocht naar Compostella

*Carrosserie  Geert Dekeyzer 

* Woestijnvis - Achter de rug

Bekijk ook deze wensen: