Sander wenst een Playstation

Sander's cadeautje: een playstation
Large 1024 645 2015 043 sander   playstation    002

23 augustus was het zover. Mijn wensdag met Make-A-Wish®.

Ik was al vroeg wakker van de spanning en kon niet meer wachten.
Eindelijk ging de bel. Daar stonden chique corvettes voor de deur. Mijn vriend Robbe en ik mochten elk kiezen met welke corvette we wilden meerijden. Mama en papa waren wel jaloers want voor hen was er een gewoon busje.

Uitgewuifd door mijn familie en buren vertrokken we dan naar de volgende verrassing. Na een lange maar leuke rit naar Brugge, begon mijn buikje al wat te grommen. Dus gingen we eerst een hapje eten. Voor mij was er friet met biefstuk, mijn lievelingseten. Als dessert een traktatie van het restaurant : ijstaart van Cars.
Daarna mocht ik gaan racen met een BMW en een Porsche. En dit samen met een echte racepiloot, Jeffrey Van Hooydonck. Hoe harder, hoe liever. Ik was helemaal niet bang.

Vervolgens gingen we met z'n allen met het busje naar Antwerpen. In het busje kreeg ik al een volgend cadeautje : een spelletje voor mijn Nintendo. In Antwerpen gingen we naar de film. Ik koos samen met Robbe voor de film van de Minions. Maar we waren nog wat te vroeg en mochten dan eerst nog op de speciaal voor ons gereserveerde Playstation spelen.
We mochten als eersten in de zaal en mijn stoel stond vol cadeautjes. Ik kon mijn ogen niet geloven want er kwam ook een Playstation 4 tevoorschijn. Mijn dag kon nu helemaal niet meer stuk. Dat was mijn grootste wens.
Na de film gingen we nog naar de Quick. Maar eigenlijk kon ik niet meer wachten om naar huis te gaan om op mijn playstation te spelen.

Bedankt aan mijn make-A-wish® team, Peter, Louis en Marijke voor deze superleuke dag. Ik zal dit niet snel vergeten.
Ook een dikke knuffel voor Lieve om mij op te geven voor deze dag vol verrassingen.
Sander

 

Wensteam : Peter, Lowie en Marijke

 

Met dank aan :

 

Bekijk ook deze wensen: